KEBABITO 231 9k Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Wild East Fight Club - Klub walk zlokalizowany w malowniczej dzielnicy /East Beach/, istniejący od początku 2021 roku, prowadzony przez grupę doświadczonych zawodników z sukcesami na arenie międzynarodowej i odpowiednim bagażem doświadczeń pozwalającym im na przekazywanie swojej wiedzy młodszym adeptom mieszanych sztuk walki. MMA to nie tylko szlachetna walka na pięści, MMA to charakter i sposób bycia, zawodnicy mieszanych sztuk walki to jedni z najbardziej zahartowanych sportowców, MMA ma wpływ na rozwój zalet charakteru oraz sposobu podejmowania decyzji. Rozładowuje napięcie emocjonalne, frustracje oraz stres, a ponadto można traktować zajęcia jako naukę samoobrony. Pomaga w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi, poprawia samopoczucie, uczy kontroli nad uczuciami gniewu i strachu oraz umiejętności przezwyciężania zmęczenia i bólu. Wild East Fight Club promuje młodych zawodników, kształtuje ich umiejętności od podstaw a potem stopniowo wprowadza do lokalnych federacji, włączając się w organizacje różnych mini eventów mających na celu promocje młodych adeptów MMA na lokalnym podwórku. Założycielem jak i promotorem Wild East Fight Club jest amerykański pięściarz z włoskimi korzeniami Arthur Valachi, brązowy medalista XXXI Letnich igrzysk olimpijskich. Klub posiada trzy sekcje, pięściarską, prowadzoną przez Arthura Valachiego, zapaśniczą, prowadzoną przez Nemo Brigante oraz sekcje K1, prowadzoną przez srebrnego medalistę K-1 World Grand Prix - Alana Bertone. Cennik: Jednorazowa wejściówka - $400 Karnet tygodniowy (dwa zajęcia grupowe) - $700 Karnet dwu-tygodniowy (cztery zajęcia grupowe) - $1200 Karnet miesięczny (osiem zajęć grupowych) - $2000 Karnet dożywotni - $8.000 Trening indywidualny - $800 Wynajęcie sali treningowej - Cena dostosowywana jest indywidualnie. Po wycenę należy dzwonić do właścicieli obiektu (kontakt niżej) Pierwszy trening grupowy jest darmowy!!! Kontakt: Właściciel - Arthur Valachi - tel. kontaktowy 5103474 | e-mail: arthurvalachi23@ls-stories.com((vigua386#5138)) Właściciel - Alan Bertone - tel. kontaktowy 5150870 | e-mail: alanbertone@ls-stories.com((Oskar#3895)) Menedżer - Nemo Brigante - tel. kontaktowy 5123552 | e-mail: nemobrigante@ls-stories.com((doctor oetker#3242)) Strona internetowa - www.wildeastfightclub.com((https://discord.gg/BEUy9xeHe5)) | OOC; Cześć! Po długich namysłach jak wszystko ma wyglądać zdecydowałem się do podjęcia projektu jakim jest klub MMA. Mój zamysł jest stosunkowo prosty, organizowanie regularnych treningów, które oprócz klimatycznej otoczki pozwalałyby na selekcje zawodników do federacji walk istniejących na serwerze. Nie chciałbym zrobić z klubu miejsca do bezmyślnego bicia się po mordzie, dlatego walki w ringu byłyby jedynie dodatkiem do odgrywania nauki sportów walki za pomocą komend narracyjnych. Klub podlegałby pod organizacje /The Saints/(https://ls-stories.pl/forums/topic/46824-the-saints-crew-castigliano-crime-family/), która w podziemiach klubu co jakiś czas organizowałaby nielegalne walki. Zdecydowałem się na drugie dno ze względu na to, że nie wiem jakiego zainteresowania projektem mogę się spodziewać. Nie wiem o czym tu jeszcze warto wspomnieć, dlatego zachęcam do dopytywania co i jak w prywatnej wiadomości, a rozwieje wasze wszelkie wątpliwości. Odnośnik do odpowiedzi
Breno 2 860 69k Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Odrzucam, zbyt krótka aplikacja jak na taki projekt. Rozpisz proszę szczegółowo swój zamysł na grę. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.