Vecino 1 641 29k Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 20 minut temu, Gligibugoq napisał: eh - tekstowo jak i graficznie wszystko tutaj leży. Nie rozumiem nawet kto to zaakceptował ale w tych trudnych czasach wszystko musi przejść żeby coś się kręciło. Co do ssów wklejanych w temat czuję się jakbym cofnął się pięć lat wstecz i uczył nowych graczy robić ss i ogólnie grać. :XX Ale tak czy siak życzę powodzenia bo wiem że czasem potraficie zagrać coś serio dobrego. 17 minut temu, aRvin napisał: Sama otoczka miejsca jak i interakcje z graczem, który go prowadzi jak najbardziej na plus. Minusem moim skromnym zdaniem jest interior warsztatu. Straszna ciasnota, po takim czasie raczej można by było jakoś lepiej zagospodarować miejscem. Lekko zniechęcające jest oczekiwanie na cokolwiek kilka minut przez brak stanowisk do napraw pojazdu czy motocykla. Screeny wrzucane w temat są na takim sobie poziomie, ale przynajmniej są. To się liczy, pozdrawiam. Prosiłem o konstruktywne uwagi i takie też otrzymałem za co z całego serducha dziękuję. Jako punkt 1 do poprawy umieszczam wygląd wizualny ssików. Dołożę starań by stały się one miłe dla oka. Kolejnym krokiem jest wnętrze warsztatu. Jego wygląd nie jest przypadkowy gdyż ciasny i w swym założeniu biedny miał właśnie być. Przypominam iż realizujemy także naprawy przed warsztatem co daje nam dodatkowe miejsce. Pozdrawiam cieplutko wszystkich oceniających i z tym kubłem zimnej wody biorę się do pracy jak i podnoszę rzuconą przez was rękawicę. O to mi chodziło i jeszcze raz wielkie i szczere dziękuję Odnośnik do odpowiedzi
snejkupl 1 010 36k Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Tak było, nie kłamie. 🤪 *** Odnośnik do odpowiedzi
projectA 812 22k Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W dniu 18.07.2022 o 12:57, aRvin napisał: Sama otoczka miejsca jak i interakcje z graczem, który go prowadzi jak najbardziej na plus. Minusem moim skromnym zdaniem jest interior warsztatu. Straszna ciasnota, po takim czasie raczej można by było jakoś lepiej zagospodarować miejscem. Lekko zniechęcające jest oczekiwanie na cokolwiek kilka minut przez brak stanowisk do napraw pojazdu czy motocykla. Screeny wrzucane w temat są na takim sobie poziomie, ale przynajmniej są. To się liczy, pozdrawiam. Tak zwany styl Vecinowski, prosze się zapoznać z tym, bo odkąd Mr. Ramirez gra na serwerze to zawsze jest taki warsztat (dodam, że były 2 razy mniejsze i dawaliśmy zawsze rade) Odnośnik do odpowiedzi
aRvin 1 572 10k Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) 18 minut temu, projectA napisał: Tak zwany styl Vecinowski, prosze się zapoznać z tym, bo odkąd Mr. Ramirez gra na serwerze to zawsze jest taki warsztat (dodam, że były 2 razy mniejsze i dawaliśmy zawsze rade) Spoko, napisalem to co mi lezy na duszy i tyle. Ja mam inne upodobania wy macie inne, zostalem poproszony o opinie to ja napisalem. Edytowane 19 Lipca 2022 przez aRvin Odnośnik do odpowiedzi
Joven 80 11k Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 🎱 Dzień jak co dzień 🎱 ***** Odnośnik do odpowiedzi
Zi3lony 272 25k Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
DJDyzioo 33 4k Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
DJDyzioo 33 4k Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
DJDyzioo 33 4k Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2022 przez DJDyzioo Odnośnik do odpowiedzi
Zi3lony 272 25k Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
Sobieski 363 4k Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Bardzo fajnie, chłopaki się staracie fajna gierka oby tak dalej 😛 Odnośnik do odpowiedzi
Vecino 1 641 29k Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
Vecino 1 641 29k Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi