Ostersky 255 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Port jest najbardziej specyficznym miejscem w całym Santos. Prym wiodą związki zawodowe, które dają możliwość walki z niesprawiedliwym systemem okradającym szarego obywatela, narzucając mu horrendalne podatki. Osoby należące do związków zawodowych, reprezentują interesy pracowników, Ci ważniejsi prowadzą i angażują się w działalność polityczną na terenie Los Santos oraz całego stanu San Andreas. Mimo pozornej kontroli państwowej spółki South San Andreas Port Union, port rządzi się swoimi prawami i spółka nie jest informowana o wszystkim, co dzieje się na terenie doków. Workers of Port of Los Santos to związek zawodowy założony na początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku. Jego głównym zadaniem jest pilnowanie przestrzegania praw pracowniczych oraz walkę o zwiększenie stawki płacy minimalnej, oraz walka z dyskryminacją płci przeciwnej czy mniejszości etnicznych. Sam port jest bardzo dobrze wyposażony. W swojej flocie posiada między innymi dźwigi portowe, wózki widłowe, ciężarówki oraz dziesiątki magazynów. W zachodniej części portu znajduje się stocznia, na której budowane są nowe statki. Obecnie przewodniczącym związku Workers Port of Los Santos został John Gennaro który jednocześnie stał się najważniejszą osobą w związkowej hierarchii, stając się łącznikiem między szarym Smithem a wysoko postawionymi oficjelami, odpowiadającymi za przyznawanie pensji, mieszkań socjalnych czy przyjmowaniem nowych pracowników. Port idealnym miejscem do interesów między organizacjami Tak jak nawiązałem w notce ic, spółka nie jest informowana, o tym, co się dzieje na dokach. Więc wszystkie interesy między organizacjami przestępczymi, działającymi na serwerze mogą mieć swój początek właśnie na dokach. Każdy z nas kojarzy Doki jako miejsce szemranych interesów, w mojej opinii utworzenie odpowiednio uwarunkowanego poprzez klimat miejsca, pozwoli na ciekawe interakcje między różnymi grupami działającymi na serwerze. OOC: Cześć, idąc z duchem rozwoju organizacji The Wiseguys || Mangano Crime Family, przyszedł czas uderzyć w założenia kilku postaci wchodzącej w jej szeregi. Postanowiliśmy rozruszać Ocean Docks, oferując coś nowego dla wszystkich graczy serwera. Organizacje przestępcze często ingerują w firmy przewozowe widząc w tym prosty i szybki zarobek, bez większych komplikacji. Posługując się władzą w związkach zawodowych, są w stanie kontrolować większość rozładunków i załadunków mających miejsce na terenie doków.. Ma to na celu, pokazanie wpływu półświatka przestępczego na działanie i funkcjonowanie tego typu instytucji. Póki co, zaczynamy od podstaw, tworząc tło fabularne pokazując wpływ naszych postaci na wewnętrzne zmiany w związku. Jesteśmy otwarci na graczy spoza półświatka chcących kręcić się w tym specyficznym temacie - chętnych odsyłam na mojego dc, podany w profilu. Do zobaczenia w grze! Odnośnik do odpowiedzi
speeedy 2 292 35k Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Akceptuje, niech lider napisze do mnie na PW discord. Odnośnik do odpowiedzi
bzyk95 841 6k Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Powodzonka! Cieszę się że taki projekt w koncu wyszedł, chętnie odstąpię swoje interiory. Niestety bez pomocy administracji za dużo nie da się zrobić. Większość organizacji ma wywalone na klimat i wolą wpisać zamów i jechac do punktu B. Trzymam kciuki! Odnośnik do odpowiedzi
sutenertwojejsiorki 2 964 30k Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 kozak mafije Odnośnik do odpowiedzi
Ostersky 255 Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Odnośnik do odpowiedzi
Ostersky 255 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Odnośnik do odpowiedzi
K0rdynator 1 863 23k Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Archiwum. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi