Skocz do zawartości

Palmer Blocc Crips

Marky

Rekomendowane odpowiedzi

Tul6Y1O.png

** Od jakiegoś czasu szarzy mieszkańcy zauważyli, że wśród poruszającego się między blokami dość sporego towarzystwa nie ma jednej charakterystycznej twarzy. Wiele plotkarek mieszkających na blokach mówi, że czarnuch pewnie poszedł siedzieć, lecz towarzystwo bardziej żyjące dwudziestym pierwszym wiekiem zauważyło posty na instagramie, które wskazują jedno; Rooks na pewno nie zmarnował swojego wolnego czasu na głupoty.
**

Axkkfdi.jpg

i6sVKBl.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

id6bAbo.png

** Po blokach rozniosła się wieść o tym, że jeden z czarnuchów mieszkających na bloku 600 zamknął oczy. Wśród bujających się tu na co dzień ludzi biega wieść, że chodzi tutaj o Barry'ego Wayne'a, czarnucha, który jakiś czas temu wyszedł na wolność.Czarnuch został rozstrzelany przez departament, przez co agresja czarnuchów obudziła się jeszcze bardziej. Po całym palmer blocc niesie się wieść, że czarnuchy postanowiły znaleźć tego, który pociągnął za spust. Nie zatrzymają się dopóki nie znajdą sprawcy. Buty czarnucha zawisły na linie elektrycznej, przechodzącej pomiędzy blokiem 600, a 700. **

BYw96lA.png

REST IN PEACE
BARRY 'C'WAY' WAYNE

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się Wasza gra i jestem pewien, że jakakolwiek interakcja z Wami będzie na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie jestem w błędzie.

Z góry od razu napiszę to o czym wspominałem również w notce ooc. My nie zakładamy z góry wojny z jakimkolwiek setem bloods, mamy ochotę czerpać z gry to co najfajniejsze i najprzyjemniejsze. Może zdarzyć się tak, że poprzez grę ic nasze losy ułożą się w taki sposób, że będziemy przyjaznymi setami, omijając z góry całkowicie narzucony przez większość 'pryzmat' always crips vs bloods. Wszystko pokaże gra - tak dla wyjaśnienia reszcie społeczności. Również liczymy na przyjemną grę, do zobaczenia. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...