IROKEZ 55 5k Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 I to jest przykład jak powinna wyglądać aplikacja, czytało się to z przyjemnością. Powodzenia i dobrych ruchów, życzę ja. Odnośnik do odpowiedzi
Kimez 141 2k Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ooo, jakieś wolne miejsce się znajdzie ? Odnośnik do odpowiedzi
Skippy 66 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 "Jeśli bóg istnieje, to przysięgam że wpierdole mu serię z dziewiątki wprost w serce, skurwiel razem ze mną w piekle stopnieje." Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 ** Od jakiegoś czasu szarzy mieszkańcy zauważyli, że wśród poruszającego się między blokami dość sporego towarzystwa nie ma jednej charakterystycznej twarzy. Wiele plotkarek mieszkających na blokach mówi, że czarnuch pewnie poszedł siedzieć, lecz towarzystwo bardziej żyjące dwudziestym pierwszym wiekiem zauważyło posty na instagramie, które wskazują jedno; Rooks na pewno nie zmarnował swojego wolnego czasu na głupoty. ** Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi
Patyna 1 016 14k Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dobre chłopoki, zawsze dzień dobry mówią, polecam Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ** Po blokach rozniosła się wieść o tym, że jeden z czarnuchów mieszkających na bloku 600 zamknął oczy. Wśród bujających się tu na co dzień ludzi biega wieść, że chodzi tutaj o Barry'ego Wayne'a, czarnucha, który jakiś czas temu wyszedł na wolność.Czarnuch został rozstrzelany przez departament, przez co agresja czarnuchów obudziła się jeszcze bardziej. Po całym palmer blocc niesie się wieść, że czarnuchy postanowiły znaleźć tego, który pociągnął za spust. Nie zatrzymają się dopóki nie znajdą sprawcy. Buty czarnucha zawisły na linie elektrycznej, przechodzącej pomiędzy blokiem 600, a 700. **REST IN PEACEBARRY 'C'WAY' WAYNE Odnośnik do odpowiedzi
Ozijar 782 4k Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Podoba mi się Wasza gra i jestem pewien, że jakakolwiek interakcja z Wami będzie na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie jestem w błędzie. Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Podoba mi się Wasza gra i jestem pewien, że jakakolwiek interakcja z Wami będzie na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie jestem w błędzie.Z góry od razu napiszę to o czym wspominałem również w notce ooc. My nie zakładamy z góry wojny z jakimkolwiek setem bloods, mamy ochotę czerpać z gry to co najfajniejsze i najprzyjemniejsze. Może zdarzyć się tak, że poprzez grę ic nasze losy ułożą się w taki sposób, że będziemy przyjaznymi setami, omijając z góry całkowicie narzucony przez większość 'pryzmat' always crips vs bloods. Wszystko pokaże gra - tak dla wyjaśnienia reszcie społeczności. Również liczymy na przyjemną grę, do zobaczenia. Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi
HOPE 54 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi
Marky 3 538 3k Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 ** Na profilu użytkownika 500DOGGY pojawił się film przedstawiający to, co działo się którejś z nocy na Palmer Blocc. Jak widać film zyskał sporą popularność. ** Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.