Vexuu 224 1k Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Santos Taxi CO - Jak dużo czasu poświęcasz na biegnięcie przez całe Los Santos? Nie lubisz komunikacji publicznych? A może chcesz na imprezę podjechać ekskluzywnym pojazdem wraz z szoferem? Dobrze trafiłeś! Firma Santos Taxi CO. została utworzona z myślą o mieszkańcach naszego pięknego miasta jakim jest Los Santos. Dajemy możliwość miejsca pracy dla wielu osób co może być pozytywnym i strategicznym zarazem punktem rozwoju miasta. Chcemy zapewnić bezpieczny transport pod dokładny adres nie wymagając dojścia do domu kolejnych, dodatkowych kilkudziesięciu metrów. Dajemy również możliwość dowozu zamówienia na dokładny adres po wcześniejszym złożeniu zaliczki na naszym koncie bankowym! Firma Santos Taxi CO z myślą o mieszkańcach! OOC: Cześć na imię mam Eryk i wpadłem na pomysł stworzenia firmy przewozowej specjalizującej się w transporcie krótkodystansowym jak i okolicznościowym udostępniając również w cenie szofera. Biznes jak ten zmusza do ciągłej rozgrywki a nie nabijaniu duty w miejscu pracy. Poza duty dążę do tego by pracownik za każdy wykonywany przejazd dostawał jakiś procent. Konsultowałem ten pomysł z murkiem przez co sprawdziliśmy zapotrzebowanie i wykazało ono pozytywne zainteresowanie. Do startu firmy będę potrzebował: 1) Budynek którego zdjęcie jest umieszczone poniżej.2) Dwa pojazdy taxi3) Skrypt Taxi4) Logo nad Drzwiami w kolorze żółtym. Odnośnik do odpowiedzi
Wejder 830 18k Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Akceptuje. Odnośnik do odpowiedzi
kamn 1 360 27k Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Na serwerach nigdy to nie wypala, bo są autobusy, zaś blokada autobusów gdy na duty jest taksówkarz nie ma sensu, bo równie dobrze może stać na afku i serio - na jednym serwerze, którego nazwy nie podam, widziałem jak w jednym i tym samym miejscu stało dwóch afkujących taksówkarzy. Równie dobrze ktoś mi oczywiście może powiedzieć, że LSS to nie jest "tamten" serwer i tu będzie inaczej a ja wtedy odpowiem, że gówno mnie to obchodzi, bo jeszcze nigdzie nie widziałem działającego w poprawny sposób biznesu taxi. Odnośnik do odpowiedzi
Vexuu 224 1k Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Na serwerach nigdy to nie wypala, bo są autobusy, zaś blokada autobusów gdy na duty jest taksówkarz nie ma sensu, bo równie dobrze może stać na afku i serio - na jednym serwerze, którego nazwy nie podam, widziałem jak w jednym i tym samym miejscu stało dwóch afkujących taksówkarzy. Równie dobrze ktoś mi oczywiście może powiedzieć, że LSS to nie jest "tamten" serwer i tu będzie inaczej a ja wtedy odpowiem, że gówno mnie to obchodzi, bo jeszcze nigdzie nie widziałem działającego w poprawny sposób biznesu taxi. Powiem tak. W przeciągu jednej godziny bez reklamy miałem kilka przejazdów. Od tego jest lider, że jeśli pracownik taxi afczy to ostrzeżenie i następnym razem out. Dziekuje za opinie Odnośnik do odpowiedzi
Vexuu 224 1k Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Mamy chwilową przerwę, niedługo zaczniemy działać pełną gębą. Odnośnik do odpowiedzi
Nekromanta 91 4k Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 I jak, bo mamy ochotę ze znajomą zacząć bawić się w Taxi, lecz Wejderowi nie odpowiadają dwie agencje taksówkarskie ^^ Także, jeśli nie będziecie grać to my chętnie zgarniemy takszi ! Odnośnik do odpowiedzi
Vexuu 224 1k Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 I jak, bo mamy ochotę ze znajomą zacząć bawić się w Taxi, lecz Wejderowi nie odpowiadają dwie agencje taksówkarskie ^^ Także, jeśli nie będziecie grać to my chętnie zgarniemy takszi ! Napisz mi na dc Vexu#0855 Odnośnik do odpowiedzi
AgatkaKucynka 74 24k Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Od dnia dzisiejszego to jest 27.02.2019 Wznawiam Santos Taxi Co. gdyż został mi przekazany owy biznes. Odnośnik do odpowiedzi
AgatkaKucynka 74 24k Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Cena za Kurs:poniedziałek -czwartek 3$ za kilometr od 6 do 16 / od 16:01 do 6:00 2$ za kmPiątek od 6:00 do 18 2$ za km od 18:01 do 00:00 w sobotę kursy są darmoweNiedziela od 00:00 do 6 rano w poniedziałek kursy po 1$ za kilometr Odnośnik do odpowiedzi
AgatkaKucynka 74 24k Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 1. Uwaga Nastąpiła masowa czystka osoby które były w firmie i chciałby kontynuować pracę w taxi proszone są o napisanie do mnie na PW info że chcą zachować posadę w temacie pisząc {taxi] Nick 2. Od dziś każda zatrudniona osoba podpisująca umowę IG z Firma taxi Santos Corporation może zostać zwolniona bez powodu przyczyna takich środków jest to że nie naprawiacie aut i nie tankujecie ich minimum do połowy a także zostawiacie je gdzieś na ulicach a potem ja muszę wykładać z konta firmowego by je naprawiać tankować i odbierać za was także każda osoba która jest w firmie ma obowiązek dbać o taksówkę jeśli zobaczę że auto stoi na parkingu taxi rozjebane i dowiem się kto to wywalam bez ostrzeżenia to samo tyczy się parkingu PD czy tez paliwa poniżej 15 litrów Odnośnik do odpowiedzi
rapsavedme 5 913 57k Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Kolejna zasada wchodzi w życie, tj; Od dzisiaj każda osoba, która decyduje się dołączyć do Santos Taxi musi posiadać komunikator Discord. A no i zostałem nowym współwłaścicielem Santos Taxi CO. to tak na marginesie. Odnośnik do odpowiedzi
Pasikovsky 6 133 49k Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 ** LS GOV przekazało dotacje w wysokości $5000 na rozwój firmy oraz bieżące wydatki. ** Odnośnik do odpowiedzi
AgatkaKucynka 74 24k Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Podania do taxi wysyłamy na email biurostc@firma.gov (do mnie na PW dodając do konferencji mqqq wiadomość bez dodania go nie będzie brana pod uwagę) według wzoruznajdującym się w tym temacie: https://ls-stories.pl/topic/12094-santos-taxi-co-rekrutuje/?hl=santos+taxi+co. I oczekiwać na odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.