Skocz do zawartości


158 online   IP: samp.ls-stories.pl


  • 0. Jeśli masz SA:MP 0.3.7, odinstaluj tę wersję SA:MP (upewniając się, że program samp.exe jest wyłączony)
  • 1. Pobierz instalator SA:MP 0.3-DL klikając na ikonę po lewej
  • 2. Zainstaluj pobrany instalator
  • 3. Wejdź na IP: samp.ls-stories.pl - miłej gry!
  • * Jeśli występują problemy - spójrz tutaj





Zacznij grę na największym i najbardziej rozbudowanym serwerze RolePlay SA-MP! Załóż konto TUTAJ a następnie stwórz własną postać do gry w profilu! Do gry wejdziesz wpisując IP: ls-stories.pl. Do dzieła!

SAMP 0.3-DL - Poradnik techniczny i obsługa, rozwiązywanie problemów


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź

#14

Napisano 08 styczeń 2018 - 08:09

Wrtu
Wrtu

    Prestiżowy Gangster

  • Gracz
  • 48 postów

Dobra robota :P



#15

Napisano 08 styczeń 2018 - 08:18

optimalN9ne
optimalN9ne

    ciezka rozkmina

  • Gracz
  • 274 postów

Mam tu błąd który nie został wypisany a nie wiem o co z nim chodzi :/
 
2j2vw3s.jpg


Pobierz silent asiloader i wrzuć pliki vorbisfile.dll do folderu z grą (i zamień), powinno pomóc.

#16

Napisano 08 styczeń 2018 - 09:38

XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
  • Gracz
  • 382 postów
Sztos robota, fajnie wszystko rozpisane.

#17

Napisano 08 styczeń 2018 - 10:26

NEQO
NEQO

    pierwszy peklujący

  • Gracz
  • 1749 postów
Przydatne

#18

Napisano 08 styczeń 2018 - 15:13

Czyki
Czyki
  • Gracz
  • 1408 postów

Ok mi działa, wystarczyło wywalić HUD z Gta V. :D



#19

Napisano 08 styczeń 2018 - 15:16

Mygon
Mygon
  • Gracz
  • 128 postów

:thumbup:



#20

Napisano 08 styczeń 2018 - 15:20

mistyfikacja
mistyfikacja

    Hakuna matata.

  • Gracz
  • 418 postów

ktoś miał już coś takiego?

1RbF2po.png

cleosy już usuwałem, hud z gta v też



#21

Napisano 08 styczeń 2018 - 15:30

bluur
bluur

    It happnd in Flatbush

  • Główny Administrator
  • 1796 postów

ktoś miał już coś takiego?

1RbF2po.png

cleosy już usuwałem, hud z gta v też

 

Odinstaluj sampa przez windowsowe "Dodaj/usun programy"



#22

Napisano 08 styczeń 2018 - 15:44

kacpi
kacpi

    a co

  • Gracz
  • 73 postów

9omjhb3.jpg

 

Każdy nowy skin wygląda u mnie tak samo, o co może chodzić?



#23

Napisano 08 styczeń 2018 - 16:01

YoungG
YoungG
  • Gracz
  • 783 postów

9omjhb3.jpg

 

Każdy nowy skin wygląda u mnie tak samo, o co może chodzić?

Wejdź w dokumenty -  GTA -> usuń folder cache i wejdź ponownie na serwer :D



#24

Napisano 08 styczeń 2018 - 16:08

bluur
bluur

    It happnd in Flatbush

  • Główny Administrator
  • 1796 postów

Szukajcie problemu w swoich plikach gry. Cleo, cheaty..., mody ASI i inne powinny być wyrzucone. Mozna je stopniowo dodawać jeśli wszystko gra.

Ja mam masę modów ale takich które nie ingerują za bardzo w grę więc nic nie musiałem wyrzucać.

 

 

@D14M3NT0WY

 

Zapora, antywirus.



#25

Napisano 08 styczeń 2018 - 16:40

sayonara
sayonara

    Człowiek Tajemnica.

  • Gracz
  • 69 postów

Cóż. @blur zaporę wyłączyłem dla gta_sa oraz sampa i same błędy. Ja nie wiem. 



#26

Napisano 08 styczeń 2018 - 16:47

bluur
bluur

    It happnd in Flatbush

  • Główny Administrator
  • 1796 postów

Cóż. @blur zaporę wyłączyłem dla gta_sa oraz sampa i same błędy. Ja nie wiem. 

 

Spróbuj zamknąć samp.exe, odinstalować go z "Dodaj/usun programy", usunąć folder w Moje Dokumenty. Wyczyścić rejestr programem typu CCleaner i wtedy przystąpic do instalacji. To nie jest całkowicie od naszej strony. Połączenie z twoim ip jest poprawne na serwerze gry, sprawdzilem.








Copyright © 2019 ls-stories.pl | Community Powered by IPS Inc.

ls-stories.pl and the contents herein, are not affiliated with Rockstar Games, Rockstar North or Take-Two Interactive Software Inc.