ultraviolet999 368 4k Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Nazwa postaci/Globalny nick: Heidi Schneider/ultraviolet999 Rodzaj kary (blokada; HP | biegania | pojazdów | broni | opisów | czatów OOC | Klatwa | Ban) Ban Treść powodu kary: Obrażasz ekipę i lss wszędzie gdzie się da, prowadząc codzienną rozgrywkę wiele godzin dziennie. Dołączasz do listy bardzo smutnych osób na RP. Troszkę pozytywnego myślenia w życiu życzę Argumentacja (zawierająca dowody, odnośniki do regulaminu): Cześć Benek, zgaduję że to ty rozpatrzysz. Dostałem równo z banem blokadę na forum. Serwer niestety zaraz kończy żywot, więc jeśli do gry nie chciałeś mnie przywrócić to może na forum chociaż odzyskam normalny dostęp do sekcji? Fajnie by było, chciałem porozmawiać z paroma personami 😄. Odnośnik do odpowiedzi
Xavato 994 19k Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.