RezyserKinaAkcji 9 879 74k Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nazwa postaci/Globalny nick: Sakaguchi Shuichi / Boreed Rodzaj kary (blokada; HP | biegania | pojazdów | broni | opisów | czatów OOC | Klatwa | Ban): global, ban na gre Treść powodu kary: Szkodnik. Strzelasz do wszystkiego co się rusza na każdej swojej postaci. Argumentacja (zawierająca dowody, odnośniki do regulaminu): Hej kochani rok temu dostałem banicje za to, że pod wpływem impulsu gdy turysta zrzucił nam organizacje zacząłem robić totalny szit oraz poźniej napisałem jakaś głupia apelacje na forum. Prosze o rozgrzeszenie na ostatni miesiąc serwera, pozwiedzam los santos i powspominam dobre dzieje, pozdrawiam serdecznie Ponownie wystawione za boreeda - ma na koncie globala i nie może nawet wejść w dział apelacji. Odnośnik do odpowiedzi
Beryl 471 48k Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Myśle ze nie Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.