Skocz do zawartości

Ciepły drań się żegna

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że jest to na czasie, więc i ja chciałbym się pożegnać z osobami, z którymi łączyło mnie więcej, bądź mniej, wspólnych chwil spędzonych w RP na Ls-Stories.

Dzięki wam wszystkim, z każdym wiążę jakieś miłe wspomnienia.

Szczególnie pozdrawiam osoby z Branży Rozrywkowej, z którą łączyło mnie najwięcej wspólnych chwil.

@Copernik@LesnyDzban@Orzeu@OjczulekClinger @bendor @DeadHTTP @Skateer @Grig @Brytania @Lilecka @Marta @Seven @memi @shawty @Germain @blacktuba363 @Breno @Aiter @Furious @GoldLost @Delgado @Ragee @Mateusz @rapsavedme @Vanity @Kuzka @Kajtucha @Spokey @TenZPeugeota @SuperDex @AshtrayHeart @Warszawiak @ramones @Waldeczuk @Hetfield @Xerowy @Anonim @Candy @maltretacja @Di7L @prebo @mxnster @Hawajczyk @PszemoVagosKumpel @Olav @karotka @BLACKFOX @Paullaa @hipis @Mephistosky @hysteria @Czokleet @phatthot @kaleka @Karmela @Pafciu @Daario  i inni...

Edytowane przez Operowy
Odnośnik do odpowiedzi

@Operowy Hmm Drukarnia gotówki, Firma papiernicza, Firma pogrzebowa, Rzeźnia, Pole golfowe, Handel organami jako nielegalna część projektu, a legalna to Masarnia, sklep z zabawkami (legalne) a niegalnie to tworzenie ładunków wybuchowych i broni, firma do tworzenia alkocholu, klub nocny, kancelaria prawna, Firma budowlana, Projekt IC importowania towarów zza granicy (legalnie) a nielegalnie to eksport narkotyków (akcje w formie GP i Robbery), firma modelingowa, firma z pożyczkami,  firma Farmaceutyczna, Partia polityczna, Firma meblarska. @OperowyWeź coś jak ci się spodobam i co ci tak się spodoba z myśli?

Edytowane przez top1vor
Odnośnik do odpowiedzi