Skocz do zawartości

Pogadanka

blr

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
W dniu 5.04.2024 o 16:08, Krzaku napisał:

Jak się trzymacie mordki?

A jakoś leci, życie idzie stale do przodu.

Dysk mi padł w kompie, podpiąłem stary i znalazłem jakieś stare nagrania i screeny z 2k19, ciężko mi uwierzyć, że tyle czasu minęło i, że moja przygoda z RP zaczęła się już 12 (sic!) lat temu. Chciałbym, żeby jakiś psycholog, socjolog czy cholera wie kto przeprowadził badania nad wpływem RP na człowieka. Chyba do niczego w życiu nie mam takiego sentymentu, serio. I jak patrzyłem przez kolejne lata, jak kolejne osoby w kółko i w kółko wracają do gry, bo sentymenty, to coś musi być na rzeczy. Przecież to niby tylko gra. Nie wiem, może dlatego, że gdzieś tam granie na RP się przewijało przez różne etapy mojego życia? Że poznałem sporo osób dzięki tej gierce? Tak czy siak gdzieś tam sobie czasami myślę, że chciałbym odpalić starego, dobrego SAMPa i jeszcze raz nawalać linijki tekstu. 

Odnośnik do odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
W dniu 20.05.2024 o 23:12, smuteczek napisał:

Zaraz czerwiec, ale to zapierdala.. Żyje tu ktoś jeszcze?

Ja nie a ty? 🤭

Wchodze na forum a w głowie... Odblokowano nowe wspomnienie... Nie myślałem ze jeszcze zobaczę to wszystko co tu sie działo. 

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.05.2024 o 01:09, Spokey napisał:

Ja nie a ty? 🤭

Wchodze na forum a w głowie... Odblokowano nowe wspomnienie... Nie myślałem ze jeszcze zobaczę to wszystko co tu sie działo. 

😥

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.05.2024 o 01:09, Spokey napisał:

Ja nie a ty? 🤭

Smutno się na to patrzy, ale niestety trzeba się z tym pogodzić..

Odnośnik do odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
W dniu 18.07.2024 o 05:32, McAdi napisał:

Siemano ludziska, żyje ktoś z was jeszcze? Gracie gdzieś jeszcze z jakąś ekipa z dawnych lat? Utrzymujecie niektórzy kontakt?

Serce aż boli że po tylu latach wszystko szlag trafił. 

Niektórzy grają a niektórzy nie, utrzymujemy kontakty :) - no niestety stało się

Odnośnik do odpowiedzi