Skocz do zawartości

River Restaurant

Rekomendowane odpowiedzi

kN7cDO5.png

River Restaurant - Restauracja założona przez młodego przedsiębiorcę Liama Roxterhooda, specjalizująca się w sprzedaży produktów typu "FastFood" ze swojego mobilnego punktu. Budynek, w którym znajduje się restauracja jest świeżo po remoncie, wyposażony w najnowocześniejsze sprzęty. Restauracja zaopatrzyła się również w nowy pojazd, z którego będą wydawane posiłki w każdym zakątku miasta Los Santos. Na dodatek istnieć będzie możliwość zamówienia jedzenia do domu, które z pewnością dojedzie świeże i gorące. Czy nie ma lepszego widoku, jak kurier w progu, trzymający twoje zamówienie z przepysznym hamburgerem, colą i frytkami? W niedzielę zawitając do naszej restauracji powita Was specjalna oferta - skonstruuj swój zestaw! Dobierz 3 posiłki z menu, zniżki sięgają nawet 50%! 

VrDfTY0.png

Nasz lokal znajduje się nieopodal Chinatown, na Panopticon Ave.

eIn7UAo.png

y3YL9kf.png

Gorące Posiłki (Fast Food)
Hamburger XXL $40
Hamburger 33$
Zapiekanka $30
Hot Dog $30
Frytki $30
Kebab $30

Napoje
Cola $20
Fanta $20
Sprite $20
Black $20
Herbata $20
Kawa $20

Alkohole

Piwo Stories $30
Wódka $55
Jack Daniels $115
Jim Bean $85

KgS3Gh6.png

Właściciel Liam Roxterhood -  4695456

Ubnz8yO.png

Cześć, po odrzuceniu mojej aplikacji na logistykę, postanowiłem, że się nie poddam. Oprócz tego, że gdy zwolni się miejsce wystartuje znów z logistyką, to teraz wystawiam aplikację na restaurację. Proste, zwykłe jedzenie. Mam zamiar skupiać się na sprzedaży produktów z HotDoga, którym będę witał bardzo często najbardziej uczęszczane dzielnice miasta. Oprócz tego, stawiam na dobrą rozgrywkę. Nie będzie wyglądało to tak, że dam karteczkę kucharzowi - nie nie, pełna profeska w odgrywaniu i interakcja z klientami. Do zobaczenia na mieście! 

Edytowane przez rediex
Odnośnik do odpowiedzi
  • rediex zmienił(a) tytuł na River Restaurant