rediex 1 775 25k Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) River Restaurant - Restauracja założona przez młodego przedsiębiorcę Liama Roxterhooda, specjalizująca się w sprzedaży produktów typu "FastFood" ze swojego mobilnego punktu. Budynek, w którym znajduje się restauracja jest świeżo po remoncie, wyposażony w najnowocześniejsze sprzęty. Restauracja zaopatrzyła się również w nowy pojazd, z którego będą wydawane posiłki w każdym zakątku miasta Los Santos. Na dodatek istnieć będzie możliwość zamówienia jedzenia do domu, które z pewnością dojedzie świeże i gorące. Czy nie ma lepszego widoku, jak kurier w progu, trzymający twoje zamówienie z przepysznym hamburgerem, colą i frytkami? W niedzielę zawitając do naszej restauracji powita Was specjalna oferta - skonstruuj swój zestaw! Dobierz 3 posiłki z menu, zniżki sięgają nawet 50%! Nasz lokal znajduje się nieopodal Chinatown, na Panopticon Ave. Gorące Posiłki (Fast Food) Hamburger XXL $40 Hamburger 33$ Zapiekanka $30 Hot Dog $30 Frytki $30 Kebab $30Napoje Cola $20 Fanta $20 Sprite $20 Black $20 Herbata $20 Kawa $20 Alkohole Piwo Stories $30 Wódka $55 Jack Daniels $115 Jim Bean $85Właściciel Liam Roxterhood - 4695456 Cześć, po odrzuceniu mojej aplikacji na logistykę, postanowiłem, że się nie poddam. Oprócz tego, że gdy zwolni się miejsce wystartuje znów z logistyką, to teraz wystawiam aplikację na restaurację. Proste, zwykłe jedzenie. Mam zamiar skupiać się na sprzedaży produktów z HotDoga, którym będę witał bardzo często najbardziej uczęszczane dzielnice miasta. Oprócz tego, stawiam na dobrą rozgrywkę. Nie będzie wyglądało to tak, że dam karteczkę kucharzowi - nie nie, pełna profeska w odgrywaniu i interakcja z klientami. Do zobaczenia na mieście! Edytowane 20 Stycznia 2023 przez rediex Odnośnik do odpowiedzi
taKoo 639 65k Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W porządku, akceptuje. Zapraszam na moje PW, zgodnie z wytycznymi. Odnośnik do odpowiedzi
egotop3 1 425 24k Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Super aplikacja tak jak i właściciel. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi
Gandi 223 33k Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Niesamowity człowiek oraz restauracja. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi