GoldLost 2 550 34k Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Nazwa postaci/Globalny nick: Florence_ClarkeRodzaj kary (blokada; HP | biegania | pojazdów | broni | opisów | czatów OOC | Klatwa | Ban): BAN Treść powodu kary: używanie niedozwolonych modyfikacji. Argumentacja (zawierająca dowody, odnośniki do regulaminu): Witam, dostałem bana za używanie niedozwolonych modyfikacji. Zapewne chodzi o ostatnia strzelaninę z LSPD. Właściwie jestem tutaj z pytaniem, za co właściwie jest ban? Nie dostałem żadnej skargi ani nic, próbowałem złapać kontskt z @Browar- osoba, która nadała mi karę, niestety nie ma z nim kontaktu. W skrócie mówiąc chciałbym dowiedzieć się za co dokładnie jest kara aby móc napisać apelację, kara została nałożona niesłusznie, nie posiadałem żadnych niedozwolonych modyfikacji, czekam na wyjaśnienia by móc napisać apelację, pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi
GoldLost 2 550 34k Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Nazwa postaci/Globalny nick: Florence_Clarke Rodzaj kary (blokada; HP | biegania | pojazdów | broni | opisów | czatów OOC | Klatwa | Ban): BAN Treść powodu kary: używanie niedozwolonych modyfikacji. Argumentacja (zawierająca dowody, odnośniki do regulaminu): Witam, dostałem bana za używanie niedozwolonych modyfikacji. Zapewne chodzi o ostatnia strzelaninę z LSPD, a dokładniej o sytuację gdzie jechaliśmy Staffordem i zostaliśmy ostrzelani, wszyscy padli, natomiast ja nie. Dostałem tzw. losta gry czyli laga, który "blokuje skrypt" ( nie wiem jak to obrać w słowa, nie znam się na informatyce itp. ), mianowicie widać to po tym, gdyż kiedy kierowca dostał BW nie schowało mej postaci tylko była ona dalej wychylona co jest nie możliwe kiedy kierowca ma BW (( jest z tego najprawdopodobniej screen, dotrze wieczorem )). Nie mam bladego pojęcia jak wyglądała ta strzelanina z punktu widzenia LSPD, z mojego natomiast punktu widzenia strzelaliśmy się z 10 minut gdzie nie tylko ja dostawałem, owszem dostałem dużo amunicji w siebie, ale tak jak wspominałem miałem losta i HP nie spadało, sam strzelałem do LSPD z deagla i również nie padali co tak samo dowodzi temu, ze miałem losta, wystrzelalem z około 30 strzałów po czym uciekłem z miejsca będąc świadomy, że mam losta ( pisałem o tym jednemu z lspd nawet w trakcie strzelaniny ) po uciecze zrobiłem szybki relog, gdy wróciłem do gry magicznie wystrzelona wcześniej amunicja wróciła i miałem jej tyle ile miałem przed akcją. Po drugie w dalszej części strzelaniny po mej ucieczce pojechaliśmy na drugi raz wozem, wtedy również doszło do strzelaniny jednakże byłem po relogu, nie miałem losta i padłem, gdybym miał cheaty na logikę bym nie padł. To chyba na tylej z mej strony, proszę o mądre spojrzenie na apelację, nie posiadałem ani jednej nielegalnej modyfikacji. Chciałbym prosić o ściągnięcie niesłusznego bana, jak wszyscy tutaj wiemy, ta gra nie powstała dwa lata temu tylko znacznie wcześniej, nic nie poradzimy na niektóre niedociągnięcia, wspomnę jeszcze, że nigdy nie byłem karany za jakieś cheaty czy coś w ten deseń, miejmy wyrozumiałość dla drugiego człowieka, nie posiadałem cheatow, dostałem zwyczajnego losta, którego na pewno chociaż jeden raz miał każdy stąd, pozdro. (( jak wrócę do domu przegrzebie lapka, może mam jakieś screeny z akcji )) Odnośnik do odpowiedzi
Benek13 1 777 105k Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Możesz wracać Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.