shock 2 738 26k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia lepsze niż DHL, pozdrawiam i jestem na tak Odnośnik do odpowiedzi
debesciak 1 105 7k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia krłasant będzie dziadydze krłasanty przywoził, fajnie Odnośnik do odpowiedzi
DV77 531 11k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia dobrze to wygląda, jestem za Odnośnik do odpowiedzi
papadominic 2 829 15k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Hmmmm mhm mhm zgadza się zgadza się spk w huj Odnośnik do odpowiedzi
esstei 1 079 12k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia eleganckie cyk fuch sikalafą Odnośnik do odpowiedzi
GROMVL 1 270 26k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Bardzo super się to prezentuje Odnośnik do odpowiedzi
Tezy 1 021 54k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Cudo Odnośnik do odpowiedzi
K4CP3R 588 29k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Podoba mi się to Odnośnik do odpowiedzi
mistrik 1 127 47k Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia będą paczkomaty?? lajk Odnośnik do odpowiedzi
Woozu 386 12k Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia O 2 w nocy dostanę paczkę do Piatto albo siłowni? Odnośnik do odpowiedzi
Milek 2 301 6k Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Co tu dużo mówić...Aplikacja napisana dobrze, bez zbędnego lania wody i obietnic, które zazwyczaj w grze nie są realizowane (dla większości liczy się przejście tego procesu, później tylko odcinanie kuponów). Na plus zasługuje fakt, że nie jest to aplikacja wstawiania przez postać z kilkoma tysiącami godzin, które zwyczajnie są znijaczone - przykładów dużo...Są tacy, którzy wieczorami odgrywają ustawki na Idlewood, a za dnia zamieniają się w prezesów swoich firm. Takie osoby zasługują na szansę! Widać potencjał, jak u wiecznie młodego Pawła Brożka. Odnośnik do odpowiedzi
GRVBYY 232 6k Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Fajnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi
taKoo 639 65k Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Postanowiłem wybrać Twoją aplikacje. Zapraszam na moje PW, zgodnie z wytycznymi. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi