Skocz do zawartości

Tommy nie naprawi juz zadnego wozu...

Gość RamonesSolonez

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RamonesSolonez

** Koło godziny 15 dnia 06.12 doszło do zabójstwa właściciela jednego z warsztatów na Ganton. Zielony admiral z jedną osobą w środku podjechał pod warsztat i w kilkanaście sekund pozbawił Tommy'ego życia po czym odjechał. Czy departament dowiedział się o zaistniałej sytuacji? **

Fakty:

-Admiral był bez tablic rejestracyjnych.

-Ciężko zidentyfikować również mężczyznę, miał na sobie okulary, szeroki dres oraz doczepianą brodę.

-Admiral zniknął z pola widzenia kamer w okolicach Dowtown, później już się na nich nie pokazując.

Mapka:

oYfsn56.jpg

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, G0fereK napisał:

Poproszę o mapkę z trasą ucieczki, skąd, gdzie co i jak dokładnie na mapce. Zamalowywanie kropek nic mi nie mówi w tym przestępstwie.

Po zaznaczonych kamerach jesteś w stanie chyba sie domyslec jaka byla trasa i gdzie mnie widziano, nie przesadzajmy. Plus jedna kamera jest po drugiej stronie ulicy praktycznie więc nie jestem pewien czy mnie widziała, ale zaznaczyłem mimo to zebyście nie mieli az tak trudno tego ogarnąć. Plus wiesz skąd, bo masz napisane przestępstwo co gdzie i jak sie stało. Dla świętego spokoju.

LclQDpZ.jpg

Edytowane przez 1DAZEY
Odnośnik do odpowiedzi

swqbJFh.png

** Na miejscu pojawiła się natychmiastowo jednostka Detective Division, która na miejscu znalazła męzczyzne przy garażach na Ganton. Detektyw zabezpieczył wszystkie ślady oraz przedmioty które mogły mieć powiązanie z sprawą. Zgrano wszelkie nagrania z kamer CCTV w poblizu miejsc, gdzie działa się cała strzelanina oraz trasa ucieczki pojazdu. **

1.1 Czy na ziemi Detektyw mógl znaleźć łuski z bronii, z której dokonano ostrzału?

1.2 Jak męzczyzni byli ubrani, jaka była ich karnacja, ślady/tatuaze które mogły przyciągnać uwagę.

1.3 Skoro Admiral nie miał tablic rejestracyjnych, to jakiego koloru był widoczny na nagraniach?

1.4 Czy na nagraniach widać jak mezczyzni wysiadają z pojazdu, czy dokonują ostrzału z pojazdu?

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, G0fereK napisał:

swqbJFh.png

** Na miejscu pojawiła się natychmiastowo jednostka Detective Division, która na miejscu znalazła męzczyzne przy garażach na Ganton. Detektyw zabezpieczył wszystkie ślady oraz przedmioty które mogły mieć powiązanie z sprawą. Zgrano wszelkie nagrania z kamer CCTV w poblizu miejsc, gdzie działa się cała strzelanina oraz trasa ucieczki pojazdu. **

1.1 Czy na ziemi Detektyw mógl znaleźć łuski z bronii, z której dokonano ostrzału?

1.2 Jak męzczyzni byli ubrani, jaka była ich karnacja, ślady/tatuaze które mogły przyciągnać uwagę.

1.3 Skoro Admiral nie miał tablic rejestracyjnych, to jakiego koloru był widoczny na nagraniach?

1.4 Czy na nagraniach widać jak mezczyzni wysiadają z pojazdu, czy dokonują ostrzału z pojazdu?

1.1 Łuski zostały w siatce zarzuconej na broń, więc żadna z nich nie została na miejscu.

1.2 Mężczyzna ubrany był w szeroki dres, karnacji białej - brak sladow szczeglonych.

1.3 Ciemnozielonego.

1.4 Widac jak wysiadaja z pojazdu przed warsztatem, wbiegaja do warsztatu z bronią.

Odnośnik do odpowiedzi