ypdawid 709 17k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 4 godziny temu, Szunajek napisał: zadnych bledow nie naprawialiscie tylko pisaliscie regulamin pod siebie, bo na pewno nie pod graczy. zadna z propozycji ktora gracze wam podsylali nie zostala wprowadzona, bo woleliscie na kazda taka propozycje odpowiedziec jakims gowno argumentem, ze to nie ma sensu itp. mimo ze kazdy widzi, ze turysta rozpierdolil ten regulamin i caly polswiatek to dalej brniecie w swoje spierdolone myslenie i budowanie wizji LA jako miejsca, gdzie jak widzisz opozycjoniste z przeciwnego gangu na miescie, z ktorym masz wojne to mozesz mu jedynie opierdolic pena, bo ogranicza cie regulamin zrobiony z gowna nie broniac opiekunow to ty zjebie grales takie scierwo ze swoja organizacja wiec na chuj sie wychylasz Odnośnik do odpowiedzi
Szunajek 1 525 29k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 12 godzin temu, Turysta napisał: Osoba z twoim poziomem i jakością rozgrywki powinna mieć najmniej do powiedzenia w kwestii jakiejkolwiek immersji o która tak walczysz w swoim poście. Za dużo się naogladales filmów akcji, jeżeli myślisz, ze w tych czasach każdego dnia gangsterzy z la nie robią nic w ciągu dnia niż strzelanie do siebie. tylko co jak co, ale ja i 70% graczy przestalismy brac ten serwer na powaznie po tym, jak zaczales liderowac polswiatek ze swoimi spierdolonymi zasadami i odpowiadaniem na jakakolwiek krytyke tym, ze ktos ma chujowy poziom rozgrywki. 11 godzin temu, ypdawid napisał: nie broniac opiekunow to ty zjebie grales takie scierwo ze swoja organizacja wiec na chuj sie wychylasz a u ciebie przypadek wyglada tak cymbale, ze patrzysz na cala organizacje i moja skromna piekna osobe, przez pryzmat jednej akcji - a samemu wtedy grales pierdolone gowno i zero strachu przed uzbrojonymi osobami, nie wiedząc nawet, czy może nie mamy na ciebie spierdoksie umysłowy wniosku, usprawiedliwiałeś sie zjebanym regulaminem - wolales grac syf, niz zagrac cos ciekawego. Gdybys wtedy gral normalnie, to tez bysmy grali normalnie - a ze, breno walil konia do twoich eseksow i dziwnym trafem akurat on zajal sie ta skarga to zostala odrzucona. Ssij jeszcze raz kule i klekaj do dziala Odnośnik do odpowiedzi
Szunajek 1 525 29k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia i jeszcze parowo jebana nie potrafisz zalapac oczywistego baita bo masz mozg wielkosci kociego gowna i myslenie swojego starego - zula spod zabki, bo do wczorajszego dnia mialem w ciebie wyjebane jaja Odnośnik do odpowiedzi
ypdawid 709 17k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, Szunajek napisał: tylko co jak co, ale ja i 70% graczy przestalismy brac ten serwer na powaznie po tym, jak zaczales liderowac polswiatek ze swoimi spierdolonymi zasadami i odpowiadaniem na jakakolwiek krytyke tym, ze ktos ma chujowy poziom rozgrywki. a u ciebie przypadek wyglada tak cymbale, ze patrzysz na cala organizacje i moja skromna piekna osobe, przez pryzmat jednej akcji - a samemu wtedy grales pierdolone gowno i zero strachu przed uzbrojonymi osobami, nie wiedząc nawet, czy może nie mamy na ciebie spierdoksie umysłowy wniosku, usprawiedliwiałeś sie zjebanym regulaminem - wolales grac syf, niz zagrac cos ciekawego. Gdybys wtedy gral normalnie, to tez bysmy grali normalnie - a ze, breno walil konia do twoich eseksow i dziwnym trafem akurat on zajal sie ta skarga to zostala odrzucona. Ssij jeszcze raz kule i klekaj do dziala przeciez ja mam w chuju tego zjeba tak samo jak ciebie przyglupie, gdybys mial cos w tej kurwa pustej zamknietej glowie to nie gralbys takiego, gowna przeciez twoj zjebany kolega nawet nie potrafil uargumentowac powodu mojego porwania (i jebany hipokryto twoj kolezka tez powolywal sie na regulamin). jakbyscie mieli jakikolwiek powod to gralbym normalnie ale jak wy przyglupy kazecie mi grac jakis syf to czemu ja mialbym sie na to godzic. kazdy wie, ze wasza kurwa organizacja byla nastawiony tylko i wylacznie na dm i nie mialbym z tym problemu gdybyscie usilnie nie probowali mowic, ze jest inaczej. okazalo sie, ze latacie odjebani i sie tym jaracie xd. i nie kurwa nie patrze na was przez pryzmat jednej akcji tylko patrze na caloksztalt bo kazda interakcja z wami konczyla sie jakas chujowizna odstawiona z waszej strony Edytowane 23 Stycznia przez ypdawid Odnośnik do odpowiedzi
ypdawid 709 17k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Szunajek napisał: i jeszcze parowo jebana nie potrafisz zalapac oczywistego baita bo masz mozg wielkosci kociego gowna i myslenie swojego starego - zula spod zabki, bo do wczorajszego dnia mialem w ciebie wyjebane jaja tlumacz sie baitem ty kurwa kretynie zobacz na swoim zjebanym profilu historie twoich organizacji i nie pierdol mi tu cos o wielkosci mozgu bo masz kurwa nick szunajek i grales u bloeq xd Odnośnik do odpowiedzi
rockens 474 50k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Jasiu idzie z babcią do lasu Jasu widzi na ziemi 100 zł chciał je podnieść ale babcia mu mówi nie podnosi się z ziemi idą dalej i Jasiu widzi na ziemi 200 zł ale babcia mówi nie podnosi się z ziemi i tak dalej z 300, 400, 500, 600 zł i za każdym razem babcia mówi nie podnosi się z ziemi aż w końcu dochodzą do lasu i babcia potyka się o kożeń drzewa i prosi Jasia żeby pomugł jej wstać a Jasu mówi nie podnosi się z ziemi Odnośnik do odpowiedzi
Szunajek 1 525 29k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 48 minut temu, ypdawid napisał: tlumacz sie baitem ty kurwa kretynie zobacz na swoim zjebanym profilu historie twoich organizacji i nie pierdol mi tu cos o wielkosci mozgu bo masz kurwa nick szunajek i grales u bloeq xd co to ma do rzeczy ze gralem u bloeczka pieknego mojego misiaka pysiaka cwelozo z garbem od grania w komputer, ale skoro tak - to grales w pd jebanym w 2k22 placzku pierdolony wiec scisnij pizde bo pd akurat nie pokazywalo poziomu w najmniejszym procencie, moze z 5 osob bylo gitami i dalo sie z nimi cos pograc, ale ty kadlubie pierdolony akurat pokazujesz, ze zaliczasz sie do tej drugiej grupy spierdolin 57 minut temu, ypdawid napisał: przeciez ja mam w chuju tego zjeba tak samo jak ciebie przyglupie, gdybys mial cos w tej kurwa pustej zamknietej glowie to nie gralbys takiego, gowna przeciez twoj zjebany kolega nawet nie potrafil uargumentowac powodu mojego porwania (i jebany hipokryto twoj kolezka tez powolywal sie na regulamin). jakbyscie mieli jakikolwiek powod to gralbym normalnie ale jak wy przyglupy kazecie mi grac jakis syf to czemu ja mialbym sie na to godzic. kazdy wie, ze wasza kurwa organizacja byla nastawiony tylko i wylacznie na dm i nie mialbym z tym problemu gdybyscie usilnie nie probowali mowic, ze jest inaczej. okazalo sie, ze latacie odjebani i sie tym jaracie xd. i nie kurwa nie patrze na was przez pryzmat jednej akcji tylko patrze na caloksztalt bo kazda interakcja z wami konczyla sie jakas chujowizna odstawiona z waszej strony i co jak co cymbalisto, to jedyne co zagralem w tamtej sytuacji, to rozpierdolenie ciebie bobie pierdolony i napisanie kilka /me ze wypierdalam cie z auta i ciagne pod sciane. Tak samo, wtedy na oczywiscie eleganckiej glosowce mowilem, zebysmy tego nie robili. I tak, to byl nasz blad - ale twoim jebanym bledem bylo to, ze masz umysl spierdolenca umyslowego mustwina jak polowa lspd i jak znajdujesz sie w niekorzystnej sytuacji to ci ten maly pisiorek staje przed komputerem z wkurwienia i lezki leca z oczu ze musiales az z tego /q zajebac w polowie akcji. Tez bylem w chuj razy w niekorzystnej sytuacji ic i mialem wypierdolone i gralem to, tylko ze niestety, jakbym zajebal /q podczas akcji z lspd BO GRA MI SIE ICH NIE PODOBALA to bym dostal bloka postaci, wszo pierdolona z oszczanymi gaciami Odnośnik do odpowiedzi
ypdawid 709 17k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 14 minut temu, Szunajek napisał: co to ma do rzeczy ze gralem u bloeczka pieknego mojego misiaka pysiaka cwelozo z garbem od grania w komputer, ale skoro tak - to grales w pd jebanym w 2k22 placzku pierdolony wiec scisnij pizde bo pd akurat nie pokazywalo poziomu w najmniejszym procencie, moze z 5 osob bylo gitami i dalo sie z nimi cos pograc, ale ty kadlubie pierdolony akurat pokazujesz, ze zaliczasz sie do tej drugiej grupy spierdolin i co jak co cymbalisto, to jedyne co zagralem w tamtej sytuacji, to rozpierdolenie ciebie bobie pierdolony i napisanie kilka /me ze wypierdalam cie z auta i ciagne pod sciane. Tak samo, wtedy na oczywiscie eleganckiej glosowce mowilem, zebysmy tego nie robili. I tak, to byl nasz blad - ale twoim jebanym bledem bylo to, ze masz umysl spierdolenca umyslowego mustwina jak polowa lspd i jak znajdujesz sie w niekorzystnej sytuacji to ci ten maly pisiorek staje przed komputerem z wkurwienia i lezki leca z oczu ze musiales az z tego /q zajebac w polowie akcji. Tez bylem w chuj razy w niekorzystnej sytuacji ic i mialem wypierdolone i gralem to, tylko ze niestety, jakbym zajebal /q podczas akcji z lspd BO GRA MI SIE ICH NIE PODOBALA to bym dostal bloka postaci, wszo pierdolona z oszczanymi gaciami twoj kolega nad ktorym sie tak spuszczasz tez gral w pd i gral jebane gowno i m.in przez niego prawie caly serwer patrzyl tak na te frakcje przyjebie, co ty mi pierdolisz o jakis bledach zjebie jak ci kurwa powtarzam poraz setny - nie mieliscie powodu, lapiesz to zjebku? to tak jakby ktos cie zatrzymal bez powodu i wpierdolil na przetrzyme z bomby. wiem ze twoja mozgownica moze tego nie zrozumiec bo jestes zwyklym przyglupem i betonem ktory po kazdym wpierdolu na bw musial regularnie sie wyplakac w gierce komputerowej, a tak w ogole to chuj mnie to obchodzi i nie wiem czemu porownujesz mnie do reszty przyjebow z pd z ktorymi w wiekszosci sie nie lubie i mam o nich takie samo zdanie jak o tobie Odnośnik do odpowiedzi
Szunajek 1 525 29k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Teraz, ypdawid napisał: twoj kolega nad ktorym sie tak spuszczasz tez gral w pd i gral jebane gowno i m.in przez niego prawie caly serwer patrzyl tak na te frakcje przyjebie, co ty mi pierdolisz o jakis bledach zjebie jak ci kurwa powtarzam poraz setny - nie mieliscie powodu, lapiesz to zjebku? to tak jakby ktos cie zatrzymal bez powodu i wpierdolil na przetrzyme z bomby. wiem ze twoja mozgownica moze tego nie zrozumiec bo jestes zwyklym przyglupem i betonem ktory po kazdym wpierdolu na bw musial regularnie sie wyplakac w gierce komputerowej, a tak w ogole to chuj mnie to obchodzi i nie wiem czemu porownujesz mnie do reszty przyjebow z pd z ktorymi w wiekszosci sie nie lubie i mam o nich takie samo zdanie jak o tobie ale chuj mnie to obchodzi czy mielismy powod, czy nie - chodzi o to, ze juz mogles normalnie grac, bo nic na tym nie straciles cymbalisto pierdolony - doslownie nic. I zamiast grac normalnie wolales zapierdolic /q i sie poplakac z bomby. Co to za roznica, czy mielismy powod czy nie - nie mogles nawet o tym wiedziec, czy mamy jakis powod jebany przyglupie dęty. A gdzie ja sie spuszczam do kolegi, jak nawet nic o nim nie wspomnialem krecie pierdolony. I gdzie ja ci plakalem po bw kretynie pierdolony jak po pierwsze od pd w przeciagu 2 tygodni lezalem 2 razy, z tego za kazdym razem spierdolilem i nie wjebaliscie mi nawet przetrzymki bo kazdy z was ma tam wodoglowie i jest spierdolony z ertelem zjebem mustwinem na czele. A te porownanie z ta przetrzymka - jest tez do pizdy, bo jak mowilem - NIC na tym nie straciles kadlubie pierdolony, a i tak potrafiliscie napierdalac przetrzymki za nic wiec no argumencik do pizdy klapku Odnośnik do odpowiedzi
ypdawid 709 17k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 42 minuty temu, Szunajek napisał: ale chuj mnie to obchodzi czy mielismy powod, czy nie - chodzi o to, ze juz mogles normalnie grac, bo nic na tym nie straciles cymbalisto pierdolony - doslownie nic. I zamiast grac normalnie wolales zapierdolic /q i sie poplakac z bomby. Co to za roznica, czy mielismy powod czy nie - nie mogles nawet o tym wiedziec, czy mamy jakis powod jebany przyglupie dęty. A gdzie ja sie spuszczam do kolegi, jak nawet nic o nim nie wspomnialem krecie pierdolony. I gdzie ja ci plakalem po bw kretynie pierdolony jak po pierwsze od pd w przeciagu 2 tygodni lezalem 2 razy, z tego za kazdym razem spierdolilem i nie wjebaliscie mi nawet przetrzymki bo kazdy z was ma tam wodoglowie i jest spierdolony z ertelem zjebem mustwinem na czele. A te porownanie z ta przetrzymka - jest tez do pizdy, bo jak mowilem - NIC na tym nie straciles kadlubie pierdolony, a i tak potrafiliscie napierdalac przetrzymki za nic wiec no argumencik do pizdy klapku jestes taki kurwa tepy powaznie czy udajesz bo serio nie widzialem wiekszego zjeba na tym serwisie. ty serio kasztanie myslisz, ze ja bede z wami gral o trzeciej nad ranem bo grupce zjebow zachcialo sie strzelac i porywac bez najmniejszych do tego powodow? chyba dlatego zapytalem o to ooc jebany balwanie i twoj kurwa lider mi przeciez odpisal, i z tego co napisal wynikalo, ze NIE MIELISCIE POWODU lapiesz juz kurwa, pierdoliles cos wczesniej o imersji a dla ciebie normalne jest porywanie detektywa lokalnego departamentu dla wlasnego widzimi sie xdddd. przeciez wspomniales o nim w pierwszym akapicie odpowiedzi na to co napisalem przyglupie. Odnośnik do odpowiedzi
kapitanmarchewa 2 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia albance wy pojeby od dmu Odnośnik do odpowiedzi
michalekwp 0 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) przepraszam, poniosło mnie Edytowane 5 Lutego przez michalekwp poniosło mnie Odnośnik do odpowiedzi
croissant 1 059 5k Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Przyjmiemy nowych graczy Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi