Skocz do zawartości

Camila Torres

PaulaPaulett

Rekomendowane odpowiedzi

Okadka.png
Spis_tresci.pngWstep.pngRodzia_1_I.png
Rodzia_1_II.pngRozdzia_2.pngRodzia_2_3.pngRozdzia_4.pngRozdzia_4_5.pngRozdzia_5_6.pngRozdzia_6_7.pngRozdzia_7.pngzakonczenie.pngstrona_wydawnicza.png   tylna_strona.png

OOC:

Cześć, ponownie staram się wystartować w półświatku więc.... przychodzę do was z pomysłem prowadzenia postaci freelancera kobiety. Moja gra będzie opierała się na licznych interakcjach z różnymi podmiotami z półświatka przestępczego. Jej działalność opierać się będzie m.in na prowadzeniu agencji towarzyskich, oraz organizowaniu spotkań z dziewczynami ,,na telefon". Moja postać w przyszłości planuje podpalenia na dużą skalę w celu bardziej rozrywkowym. Z racji tego że moja postać obraca się w towarzystwie różnym ma dostęp do różnego rodzaju ludzi jak modelki, lub ludzie show biznesu więc porwania takich osób również są w moim planie gry. Od siebie mogę zapewnić jeszcze organizacje licznych GP oraz przedsięwzięć na których będą mogły skorzystać także frakcje porządkowe. Posiadam doświadczenie w grze w półświatku przestępczym. Uważam, że potrafię w sposób ciekawy zorganizować gre sobie i innym.

Edytowane przez PaulaPaulett
pomyyłeczka
Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...