Skocz do zawartości

#74 NOAH JACKSON WYBIJA SIĘ NA ŚMIERCI MARINY

Rekomendowane odpowiedzi

4FRre6U.png

27/06/2022

NOAH JACKSON WYBIJA SIĘ NA ŚMIERCI MARINY, ZNANY MUZYK HAAVARD MOORE OSTRO O PRODUCENCIE MUZYCZNYM

bZzpeZl.png

Jak to można określić? Raczej wszyscy znamy Noah Jackson i jego kobietę Carle Scott, kto ich nie zna ze skandali i prowadzeniu "bogatego" życia? Niestety niedawno odeszła od nas Marina Yusupova - jako redakcja składamy najszczersze kondolencje jej rodzinie. My składamy, a co robi Noah Jackson? Jej przyjaciel i jak doskonale wiemy nowy WŁAŚCICIEL zapowiedział NOWY SINGIEL który upamiętni zmarłą artystkę. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie jeden fakt..  Producent, wygłosił krótkie oświadczenie na portalu społecznościowym który napisał mu zespół do PR'u czy zarząd. Fani ostro krytykują muzyka, że nie poświęcił godziny aby zaprosić najbliższych znanej piosenkarki i pożegnać ją godnie. Jego kobieta skorzystała sporo na śmierci Mariny, jak możemy zobaczyć po zdjęciach modelki. Carla, ma na sobie najnowszą kolekcję Louis Vuitton i inne znane światowe marki - wygląda w nich niesamowicie, ale czy powinna tak obszernie się z tym upubliczniać? Para niedawno wstawiła wspólne zdjęcie na dachu jakiegoś wieżowca, jak myślicie co tam robili? Jedli drogą wystawną kolację czy może oglądali nowy apartament do kupienia? Z uwagą przeczytaliśmy najnowszy artykuł San News i wydaje nam się, że nie tylko my tak sądzimy. Celebryci, producenci zaczynają ostro krytykować działania Jacksona i otwierają się coraz bardziej.

Zacytujemy dla Was słowa Haavard Moore:

"Błagam. Umiera osoba, która stworzyła Infinity co robi jego nowy właściciel? Nic. Zero pożegnania, zorganizowania czegoś na upamiętnienie Mariny, nic. Jedynie post na profilu, który pisał zespół ludzi od PR'u czy zarząd bo to nie jest jego pismo.  Ogłosił kurwa, że sobie nagra tribute dla Mariny. Tak perfidnego skoku na sławę i hajs nie widziałem już dawno, a schemat działania pokrywa się do odwalania z czasów aresztowania Rinjuu."

To już znana modelka Malou Damgaard wystosowała prosto od serca obszerniejsze kondolencje.

v2DDw4D.png

Jak możecie przeczytać producent Noah Jackson liczy na łatwą kasę i nic więcej.

Wiemy jeszcze, że głos w sprawie zabrał Wade Murray - raczkujący producent muzyczny i przyjaciel wygasłej gwiazdeczki Sophie  Perry.

"Będę szczery - jestem zawiedzionym postępowaniem nowego właściciela INFINITY. Pierwszy twój post na ten temat mówił, jak Ci szkoda, że jest Ci niesamowicie przykro, że będzie Ci się ciężko pozbierać.. Natomiast - już drugi post to ogłoszenie singla dla Mariny, żeby zdobyć większą sławę i wyświetlenia dla samego siebie żerując na śmierci swojej przyjaciółki; nawet nie spróbowałeś stworzyć jakiegokolwiek wydarzenia upamiętniającego twoją poprzedniczkę pod szyldem wytwórni; czegokolwiek. Jestem obrzydzony, poważnie. Niesamowity skok na kasę, zachowanie Noah'a pokazuje wartości aktualnych twórców którzy siedzą dłużej w tej branży. Przykro mi, że współpracowałem z kimś takim jak Noah."

Co dalej zrobi NOWY WŁAŚCICIEL? Spróbuje znowu nas pozwać czy może ogłosi, że wyjeżdża?

** Komentarze na stronie są włączone, pozbawione jakiejkolwiek moderacji. Przed wysłaniem komentarza należy w okienku podać jakiś nick. Komentarze mają włączone oceny. **

Odnośnik do odpowiedzi