Kreeon 145 28k Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Heyaa! Jeśli ktoś jeszcze nie widział - to wczoraj wleciał oficjalny trailer czwartego sezonu Stranger Things! Według mnie jest megaaaa sztossem, także polecam sobie looknąć! Stranger Things 4 | Official Trailer | Netflix Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Kreeon Odnośnik do odpowiedzi
qry 250 10k Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) fajen fajne, bardzo długo trzeba było czekać na jakikolwiek zwiastun czy sam 4 sezon przez covidka. Lubiłem Stranger Things i mam nadzieje, że takie opoźnienie przełoży sie na jakość Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez qry bo tak se zażyczyłem Odnośnik do odpowiedzi
Kreeon 145 28k Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 10 minut temu, qry napisał: fajen fajne, bardzo długo trzeba było czekać na jakikolwiek zwiastun czy sam 4 sezon przez covidka. Lubiłem Stranger Things i mam nadzieje, że takie opoźnienie przełoży sie na jakość Tak, ta przerwa była spowodowana między innymi przez covida, natomiast pomimo tego nawet sam taki trailer bardzo bardzo zachęcił, wiele jest niewiadomych, dlatego osobiście z niecierpliwością czekam na 27 maja 😁 Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi