Candy 4 531 61k Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) ** Dnia 30.10.2021 na stronie San News w zakładce materiały wideo można dostrzec drugi odcinek programu SmallTalk Plus prowadzonego przez Aurorę Beck. W odcinku poza prowadzącą udział wziął duet INFAMOUST który ostatnimi czasy zyskuje na popularności. Rozmowę poprzedza chwytliwa czołówka programu. Komentarze podlegają moderacji przez San News. ** Aurora Beck: Dobry wieczór Los Santos *spojrzała na kamere uśmiechając się* jest to trzeci odcinek programu SmallTalk plus a nim zaczne podjadać składniki do sekretnej potrawy pozwole przedstawić sobie moich gości. Zyskujący na popularności duet, ciekawa nazwa - INFAMOUS. Miło mi was gościć! Dojechaliście bez kłopotu?Kenneth Soule: Cześć, witam wszystkich serdecznie...Tak Auroro, dojechaliśmy bez większego problemu. O dziwo dzisiaj na ulicach nie ma dużo piratów drogowych. Jaxon Gravey: Witam słuchaczy, dziękuję Auroro za zaproszenie. Aurora Beck: Kenneth i Jaxon. Skąd pomysł na nazwę waszego zespołu? Jak w ogóle sie poznaliście, opowiedzcie coś więcej .o sobie! Pochodzicie z Los Santos? ** Dziewczyna spojrzała na napoje, złapała za filiżankę ze swoją napoczętą wcześniej kawą upijając mały łyk. ** Kenneth Soule spojrzał krótko na Jaxona, uśmiechając się. ** Jaxon Gravey uśmiechnął się w kierunku kamer po krótkiej chwili dodał. Jaxon Gravey: Zacznę od tego jak się poznaliśmy. Było to na jednej z imprez w Las Venturas, spotkaliśmy się przy barze zaczęliśmy rozmawiać. Po kilku drinkach i długiej rozmowie, wylądowaliśmy gdzieś poza miastem. *zaśmiał się krótko* Dokładnie nie pamiętam powrotu do domu, ale jak się obudziłem to zobaczyłem że mam zapisany jakiś tajemniczy numer. Zadzwoniłem i poszliśmy na następną imprezę. Tak już zostało, razem przyjechaliśmy do Los Santos z tym samym celem, czyli nagrywanie muzyki.Aurora Beck: Oboje w planach mieliście stworzenie duetu czy raczej ta decyzja padła spontanicznie i myśleliście o solowych karierach?** Jaxon Gravey spojrzał na Aurorę, złapał szklankę i wziął z niej łyka.Kenneth Soule: Oczywiście wcześniej razem działaliśmy tylko że osobno, nasze piosenki nie cieszyły się jakąś wielką popularnością. Z czasem pojawił się w naszej głowie pomysł że możemy tak jakby zacząć od nowa tylko pod inną nazwą i do tego wspólnie.Jaxon Gravey: Pamiętam, nagraliśmy jeden kawałek i wrzuciliśmy w sieć. Spodobała się nam współpraca i jesteśmy tu gdzie jesteśmy.Aurora Beck: Infmaous, infamous... wasza nazwa wpada w ucho. *spojrzała raz na Jaxona, raz na Kennetha* Jak powstała?** Kenneth Soule chwycił prawą ręka za szklanke z napojem, upił kilka mniejszych łyczków.Jaxon Gravey: Jak mówiłem, nagraliśmy wspólną piosenkę która nie była jakoś popularna. W ogóle ludzie się z nas śmiali w komentarzach. Wtedy jeszcze chyba nagrywaliśmy jako Jaxon & Kenneth, czy jakoś tak. W pewnym momencie, gdy zrodził się pomysł zmiany na poważne tworzenie muzyki, padła nazwa Infamous od tego że nigdy nie byliśmy rozpoznawalni, ta nazwa pewnie zawsze będzie nam przypominała nasze początki.Aurora Beck: Jesteście raczej zgodnym 'duetem' czy pojawiają się czasami między wami jakieś spory?Jaxon Gravey: Spory pojawiają się tylko wtedy, kiedy jeden z nas ociąga się z pisaniem tekstu. *Spojrzał na Kennetha śmiejąc się* Prawda?Kenneth Soule: Powiem ci tak Aurora, zawsze będzie jakiś mniejszy czy większy zgrzyt. Nie pod każdym względem się dogadujemy, lecz zawsze potrafimy sobie wszystko wyjaśnić. *spojrzał na Jaxona, zaśmiał się* Wydaje ci się Jaxon. Tak to chyba razem nie mieliśmy większej kłótni, jak już to o jakieś drobnostki.Aurora Beck: Ostatni singiel 'Dark $ide' był dość mroczny, specyficzny - aż czuje sie zobowiązana zapytać - jak to jest z pomysłami na wasze kawałki? Amm, wygląda to na zasadzie że dzielicie się nimi czy po prostu ktoś narzuca motyw utworu a drugi sie dopasowuje próbując podłapać plan pierwszego? Jaxon Gravey: To wygląda podobnie jak przedstawiłaś. Często rzucamy sobie nawzajem pomysły, wybieramy ten który obecnie nam najbardziej pasuje. Później piszemy tekst, albo równocześnie, albo jeden po drugim. Akurat Dark $ide to był pomysł Kennetha więc brawa dla niego.** Kenneth Soule spojrzał na Jaxona śmiejąc się przy tym, ukłonił się delikatnie.Aurora Beck: A obecnie? Nad czym pracujecie? Zdradzicie może jakiś sekret co do waszych następnych 'materiałów'? Kenneth! Naprawdę? *uśmiechnęła sie* Jesteś fanatykiem kryminalistyki i mocnego kina czy po prostu miałeś takie natchnienie?Kenneth Soule: Aktualnie pracujemy już nad czymś nowym, coś co będzie dłuższe niż jedna piosenka. Oczywiście nie zdradzimy za dużo, wyjdzie to pewnie za niedługo więc bądźcie w gotowości. A co do piosenki Dark Side, chciałem spróbować czegoś nowego? Dwie nasze piosenki były o życiu, autach czy pieniądzach.** Aurora przytaknęła mu, słuchając dalszej części odpowiedzi na jej pytania rozsiadła sie wygodniej. Kenneth Soule: Ten temat przewija się cały czas, dlatego też jest taka tematyka tej piosenki...Oczywiście chce powiedzieć, że to co się tam działo to jest nie prawda. Z muzyką jest trochę jak z aktorstwem, możesz się wcielić w jakąś postać.Aurora Beck: Poza tworzeniem muzyki, macie jakieś inne pasje do których uciekacie by złapać przysłowiowy oddech?Kenneth Soule: Pisanie tekstów to jest taka moja mała pasja, przysiadam to tego z naprawde wielki uśmiechem na twarzy, Jaxon zresztą też. A w wolnym czasie lubimy troche zabalować, w taki sposób możemy się troche wyluzować. Jaxon Gravey: Potwierdzam, poza pisaniem tekstów i balowaniem w klubach, nie ma nic lepszego.Aurora Beck: Jasne, w sumie każdy czasami potrzebuje swojego 'resetu'. Dobrze że jesteście muzykami, mam wrażenie że łatwiej sie rozmawia z nimi niżeli z osobami, z branży modelingowej - nie ujmując. Chociaż po tym co ostatnio sie dzieje, chyba bym bała sie zaprosić modelkę do studia. Muzyk zdissuje drugiego w utworze - ale żeby tak modelka... *pokręciła głową na boki nie dokańczając*. Bierzecie udział w aferach czy raczej staracie sie ich unikać? Który z was jest bardziej wybuchowy jeśli chodzi o charakter?Kenneth Soule: Z tym co się aktualnie dzieje to raczej nie będziemy w tym maczać palce bo to nie jest po prostu nasza sprawa, ale nie będę ukrywał, wygląda to strasznie kijowo. Oczywiście że jeśli ktoś nas będzie zaczepiał to odpowiemy mu, nie będziemy siedzieć cicho...A jeśli chodzi o charakter to ja zazwyczaj jestem ten spokojniejszy a tutaj *wskazał ręką na Jaxona* mamy pana wybuchowego. Jaxon Gravey: Niestety, przyznaję się do tego. Aurora Beck: Macie jakieś cele które chcielibyście osiągnąć razem, czy też osobno? Wiecie, takie plany marzenia - te związane z muzyką jak i poza strefą artystyczną.Jaxon Gravey: Jeśli chodzi o wspólne cele, to na pewno coraz większy rozgłos jeśli chodzi o naszą muzykę. A jeśli chodzi o prywatne to ja chciałbym osiągnąć taką niezależność finansową, że mógłbym siedzieć w domu do końca życia.Kenneth Soule: Powiem ci tak Aurora, ja mam już wszystko czego mógłbym chcieć...Chociaż, marzy mi się taki dom gdzieś na odludziu, gdzie mógłbym sobie odpocząć, cisza i spokój.Aurora Beck: Kurcze, co raz więcej osób chce wyjechać z miasta i zamieszkać gdzieś z dala od tłumów. Popieram! Jako muzycy, duet jesteście otwarci na współprace z artystami? Kto z obecnej branży muzycznej swoją osobą przykuł waszą uwagę? Jaxon Gravey: Jeśli chodzi o to, kto przykuł naszą uwagę to z pewnością Cherl'O'. Kenneth Soule: Oczywiście jesteśmy otwarci na jakieś współprace, jeszcze nic nam się nie udało takiego zrobić ale kto wie, może kiedyś? Tak samo Midgard, robi naprawde bardzo dobrą muzyke - pozdrawiam go i czekam na wspólnego drinka!Aurora Beck: Tak, ta dwójka wymienionych artystów zapewne sie wyróżnia stylem jaki tworzą. Zastanówmy sie, pogdybajmy! Gdyby nie muzyka? Jaxon, Kenneth, co by było waszą alternatywą jako takie drugie zajęcie?Kenneth Soule: Wcześniej przed muzyką może nie narzekałem na pieniądze...Wywodzę się że tak powiem z dzianej rodziny, ojciec jest prawnikiem. Matka za to psychologiem, nigdy nie narzekałem na to co mam. Dopiero z czasem chciałem przejść na swoje. Przed tym wszystkim jedynie dorabiałem w jakiś klubach jako kelner, zawsze jakiś pieniądz wpadał do kieszeni.Jaxon Gravey: Jeśli chodzi o mnie. To stety lub nie, też pochodzę z bogatej rodziny. Niestety rodzice zaślepieni wizją gotówki zapomnieli o tym że mają syna, nawijałem o tym w jednym z naszych kawałków.Aurora Beck: Może nie powinnam pytać, rozumiem że żaden z was nie ma wsparcia w tym co robi ze strony rodziny? Czy się myle?Jaxon Gravey: Nie utrzymuję kontaktu z rodzicami. Szczerze mówiąc brzydzę się nimi.Kenneth Soule: Niestety, rodzice nie popierają tego co robię, twierdzą że powinienem zająć się czymś lepszym tak jak oni. Po przeprowadzce do Los Santos kontakt się troche zepsuł, od czasu do czasu ich odwiedze by troche porozmawiać z nimi... . Aurora Beck: Cóż, moi rodzice też mieli plan co do mnie... na szczęście poznałam Addisona i plan legł w gruzach. Idąc dalej w temat, każdy z nas ma jakieś obawy. Nie baliście się że coś może nie wyjść? Że jeśli to by nie wypaliło powrót do rodziny byłby swego rodzaju taką ... sama nie wiem jak to nazwać - no ciężki.Kenneth Soule: Gdyby nie wypaliła nasza kariera muzyczna to nie wiem czy bym postanowił wrócić do rodziny, zająłbym się pewnie czymś innym.Jaxon Gravey: Ja pewnie żyłbym jak zwykły szary człowiek, pracując w różnych biznesach.Aurora Beck: Czymś innym *powtórzyła słowa Kennetha* może gotowaniem? W planach dziś miałam byście przygotowali ze mną coś prostego. Jajecznica w wersji INFAMOUS, nawet Kenneth podesłał mi składniki które leżą przed nami, Kenneth? Będziesz czynić powinność? Wszystko jest już posiekane, czekamy na wytyczne! ** Zapewne na stole są składniki jak i przenośna kuchenka - ogółem blat jest przerobiony na potrzeby programu a na nim położone miseczki i inne pierdoły. W miseczkach wszelkie składniki które Kenneth wysłał w liście Aurorze podczas jednej z rozmów. Poza nimi jest deska, widelczyki, sztućce itp. - składniki takie jak papryka i inne wymienione warzywa są już pokrojone w miseczkach. Kenneth Soule: Oczywiście, jajecznica jest zawsze idealna na śniadanie- nie potrzeba do tego dużo składników, do tego jest szybka do przygotowania.Jaxon Gravey: Jajecznica jest jeszcze dobra na kaca! Pamiętajcie!Kenneth Soule: Na początku powinniśmy troche podsmażyć naszą papryczkę, później wejdzie bekonik. W takim razie zacznijmy, miejmy nadzieje że niczego nie spalimy. ** Kenneth Soule wstał na proste nogi, odpalił kuchenkę włączając średni ogień i dodał do Aurory:Aurora Beck: Najwyżej Shame napisze że zajęłam sie promocją własnej kolekcji na rzecz Los Santos Fire Departament.Kenneth Soule: Na początku musimy rzucić troche masełka, by mieć na czym podsmażyć naszą papryczkę.** Jaxon Gravey słysząc Aurorę zaśmiał się głośniej. ** Kenneth Soule chwycił za nożyk, ukroił troche masła i wrzucił na patelnie- zaraz po tym chwycił miske i wrzucił papryke na patelnie.Aurora Beck: Dobra, masło czyli tłuszczyk. Kto woli smalec, czy inne nie bronimy - oleju nie polecam chociaż zdradzę wam sekret. Podobno są jajka, które piecze sie na oleju a góre polewa wrzącym właśnie olejem. Zapomniałam jak sie nazywają, musze to kiedyś znaleźć. Słucham dalej Kenneth!Kenneth Soule: Tego jeszcze nie słyszałem Auroro, ale co się dziwić...W kuchni jakiś doskonały nie jestem, robię raczej takie podstawowe dania. Częściej jednak jadam na mieście *chwycił za patelnie, przemieszał na niej papryczki*. Dobrze, teraz do tej papryczki możemy wrzucić nasz kochany bekon!** Kenneth Soule chwycił za miske z bekonem, przesypał całość na patelnie i zamieszał po raz kolejny składniki.Aurora Beck: Bekon, podobno każdy Amerykanin ceni sobie dobrze wysmażony bekon!Jaxon Gravey: Akurat jeśli chodzi o kuchnię Kennetha, to różnie bywa, pierw poczekałbym aż Kenneth on spróbuje.Kenneth Soule: Oczywiście, gdy nasz bekon już się troche podsmaży to wrzucimy do niego pomidorka, ja go wrzuce prawie przy końcu bo jednak nie lubię go takiego suchego w jajecznicy. Jeśli ktoś taki lubi to może go wrzucić troszkę wcześniej i będzie dobrze.Aurora Beck: Kurcze... *spojrzała na Jaxona* dobrze sobie radzi ten Kenneth, czyżby tak często miał kaca? Zna przepis jak własną kieszeń!Jaxon Gravey: Mówiliśmy że często odwiedzamy kluby.Kenneth Soule: Możliwe *zaśmiał się po słowach Aurory* Nie mówie że nie, często z Jaxonem lubimy się napić jakiegoś dobrego trunku.** Kenneth Soule widząc że bekon zaczyna się ładnie rumienić, chwycił za miskę z pomidorem- przesypał całą zawartość na patelnie, oczywiście wszystko dokładnie zamieszał. Aurora Beck: Haavard Moore zrobił babeczki, tu jajecznica... ciekawa jestem czy powtórzy wasz przepis w domu przy oglądaniu! Trunki - skoro rozmawiamy, jakiś ulubiony macie trunek? Jaxon Gravey: Ja bardzo lubię whisky, ale zwykłą wódką nie pogardzę.Kenneth Soule: Co do babeczek Haavarda, wyszła bardzo śmieszna sytuacja...Dzisiaj próbowałem odtworzyć jego przepis. Zapomniałem dać paru składników i nie musze mówić jak to wyszło. Tak samo jak Jaxon, lubię się napić jakiegoś dobrego Whisky, tak samo lubie dobrze schłodzone piwo. Dobrze *spojrzał na patelnie, dodał* Widzę że można powoli wbijać jajka, Jaxon może ty to zrobisz?Jaxon Gravey: W ogóle kto będzie jadł? Bo nie wiem ile wrzucić.Aurora Beck: Prosimy bez skorupek, to istotna część przy robieniu jajecznicy. Amm, chyba każdy z nas spróbuje! eśli wpadnie wam skorupka do jajka wyjmujemy ją zawsze butelką - taki patent.Jaxon Gravey: Z ilu jajek zjecie?Kenneth Soule: Ja to jestem dziś kucharzem, zostawię testowanie dla was. Więc zrób dla siebie i Aurory.Jaxon Gravey: Nie no, ty jesz pierwszy. Muszę zobaczyć że jest zjadliwa. Kenneth Soule: Niech ci będzie Jaxon, wydaje mi się że jak wbijesz cztery jajka to będzie dobrze.Aurora Beck: Dla mnie z jednego - jedzenie na antenie jest w porządku, ale ekipe poczęstujemy!Kenneth Soule: Gdy wbijesz już te jajka Jaxon, to dopraw je i zacznij po prostu mieszać- na końcu dodaj szczypiorek i serek. Ekipa na pewno chętnie by coś zjadła, poczęstują się tą jajecznicą. ** Jaxon Gravey złapał za jajka które pewnie leżały na stole, wbił kilka z nich na patelnie, doprawił według uznania, po chwili przemieszał całość na patelni. Złapał za pokrojony szczypiorek i ser, dodał to na patelnie ponownie mieszając.Kenneth Soule: Cudownie, teraz mieszaj jeszcze troszkę by się wszystko ładnie ścieło i danie będzie gotowe.** Po jakimś czasie Jaxon zdjął patelnię z ognia, wyłożył na talerzyki. Aurora Beck: Świetnie, moje pierwsze wrażenie? Jest ciekawe i na pewno miły dla oka kolor... zobaczymy za chwile jak smakuje! Jaxon czy Kenneth zawsze robi jajecznice z papryką, bekonem i pomidorkami?Jaxon Gravey: Zależy od tego, ile poprzedniego dnia wypił. Ale bekon zawsze jest.Aurora Beck: Rozumiem że teraz mamy wersje deluxe i stara sie bardziej niż mając okropne objawy kaca?Jaxon Gravey: Oj moja droga, na kacu człowiek nie jest sobą.Kenneth Soule: To w takim razie kto pierwszy próbuje? Bo zaczynam się robić głodny czując ten piękny zapach.Jaxon Gravey: Ja nie zjem dopóki ty nie spróbujesz.Aurora Beck: Kurcze, więc jaki jest Kenneth na kacu? *zamyśliła sie chwilke, złapała za talerzyk i widelczyk* Próbujemy! Ide na pierwszy ogień, Kenneth - podpisujesz sie pod potrawą?Jaxon Gravey: Muszę mieć pewność że można to jeść. Kenneth na kacu? Ledwo żywy.Kenneth Soule: Mogę się podpisać, jest to zwykła jajecznica- jej się chyba nie da zepsuć, przynajmniej tak mi się wydaje.** Kenneth Soule chwycił za jeden talerzyk, przysunął go w swoim kierunku i chwycił widelczyk. Spojrzał na Aurore zastanawiając się czy jajecznica jej smakuje. ** Aurora z czasem podjadła jajecznice przygotowaną przez muzyka, zamyśliła sie chwile nie dając żadnych informacji które mógłby wyczytać po jej minie. Z czasem uśmiechnęła sie, wzięła podjadła kolejną 'porcyjke' jajecznicy i dodała:Aurora Beck: Jaxon - żyje, jest naprawdę dobra! Myśle że ja bym tam dodała jeszcze szczyptę czosnku, jednak ja wszedzie wsadzam czosnek - do każdej możliwej potrawy. ** Jaxon Gravey widząc że dwójka spróbowała, pewny siebie złapał za widelec i zjadł trochę .jajecznicy z talerza.Kenneth Soule: Zawsze można troche zmodyfikować ten przepis. Cieszę się że jajecznica ci smakuje.Jaxon Gravey: Nie jest zła, z pewnością robił gorsze.Kenneth Soule: I że nie wywołala u ciebie jakiegoś zatrucia... . Aurora Beck: Największa wpadka kulinarna Kennetha? Bo rozumiem że on częściej bawi sie w kuchni tworząc cuda?Kenneth Soule: Kiedyś próbowałem zrobić steka, sam preferuje średnio wysmażonego niestety wyszedł mi wręcz spalony...Był cholernie suchy i się go po prostu nie dało zjeść, dlatego jak chce zjeść dobrego steka to udaje się do jakiejś restauracji.Jaxon Gravey: Kuchenne podboje Kennetha, powinieneś to transmitować gdzieś!** Aurora słysząc komentarz Jaxona zaśmiała sie, spojrzała na Kennetha jakby oczekiwała odpowiedzi. Kenneth Soule: Tak, Kenneth uczy gotować, tak jak wspominałem, nie jestem w tym za dobry. Nieraz zdarzy mi się coś ugotować, niestety nie są to jakieś wybitne dania, może kiedyś ktoś mnie nauczy dobrze gotować.Aurora Beck: Możliwe, chociaż po jajecznicy jestem wręcz pewna że nie idzie Ci aż tak źle. *odstawiła miseczke* Czy na zakończenie programu chcielibyście dodać jakiś komentarz od siebie? Coś przekazać innym?Kenneth Soule: Może moja przyszła kobieta nie będzie narzekać na moje dania, na koniec chciałbym ci podziękować oczywiście za zaproszenie nas tutaj, ciesze się że mogliśmy wspólnymi siłami ugotować tą pyszną jajecznice!Jaxon Gravey: Dziękuję za zaproszenie, liczymy na więcej spotkań w takich okolicznościach. *spojrzał w kierunku kamery, pomachał w jej stronę.*Kenneth Soule: Wszystkich słuchaczy oczywiście zapraszamy do odsłuchania naszych kawałków. I oczywiście odtwarzajcie ten przepis i dajcie znać czy wam smakowała! ** Aurora przytaknęła im, uśmiechnęła sie do chłopaków i dodała kilka słów na zakończenie programu: Aurora Beck: Dokładnie, w komentarzach wraz z Kennethem I Jaxonem będę śledziła wszystkie sugestie co do przepisu! Mi również było was gościć, w sumie w bardzo pamiętnym dla mnie odcinku - prawdopodobnie ostatnim w starym studiu. Do zobaczenia, Los Santos. Promocja materiału: - Udostępnienie nagrania na lifeinvaderze Aurory. - Udostępnienie nagrania na lifeinvaderze San News. - Ostatni mocny utwór duetu (Dark $ide). - Kilka wzmianek o duecie w ostatnich Tuesday Podcast. - Aktywne prowadzenie SmallTalk przez Aurore - Prowadzenie Tuesday Podcast. - Szum przy artystce spowodowany ogłoszeniem porzucenia stanowiska vCEO. - Nieoczekiwany powrót Aurory na stanowisko Director San News. - Współpraca z Highlight Magazine i artykuł o Bayside z jej zdjęciem. - Wymienienie Aurory wśród redaktorów Highlight Magazine. - Liczne oznaczenia Aurory w postach z podziękowaniami po wydaniu magazynu. - Obszerna promocja magazynu w tym z jej wizerunkiem w reklamach. - INFAMOUS - $K8 (From Pro Skateer Simulator) czyli najnowsza współpraca duetu. - Pobyt na jachcie podczas aresztowania legendy pop'u Denise Quinn. - Finał maratonu pływackiego w Bayside Curort zorganizowany przez Aurore. - Ostatni, odważny SmallTalk na antenie radia San News z popularną Genevieve Reinhart. - Wykupione reklamy długoterminowe, na okres pięciu dni. - Wraz z promocją Highlight w formie reklamy sponsorowanej (z jej wizerunkiem również) pojawiają sie w Los Santos plakaty na przystankach będące tą samą grafiką. Poniesione koszta przy tworzeniu - wydaniu: - $10.000 - honorarium dla INFAMOUS - $2.500 - zakupienie reklamy długoterminowej (śr. - nd.) Brudne screeny: - Nagrania KLIK Edytowane 7 Listopada 2021 przez Candy Odnośnik do odpowiedzi
Skateer 1 174 34k Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 ** Jaxon siedząc w studiu, natknął się na podcast i przesłuchał go w całości pisząc kolejne utwory. Jest zadowolony z możliwości wystąpienia w programie. ** Odnośnik do odpowiedzi
mxnster 4 187 11k Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 ** SmallTalk Plus z gościnnym udziałem INFAMOUS sprawił, że o duecie usłyszała nowa grupa odbiorców, której spodobała się ich twórczość. Nowy odcinek sam w sobie wypadł dobrze, dodanie do niego 'części kulinarnej' nie co urozmaiciło dotychczasową formę programu, co oczywiście spodobało się widzom. Gotowanie z gwiazdami jaki osobna seria mogłoby odnieść podobny sukces jak inne projekty Aurory. Kobieta zarobiła $25 500. ** Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi