Skocz do zawartości

011 | SmallTalk - Nicole Sanders 'W zasadzie, wszystko co znałam zniknęło - to było dość przytłaczające [..]'

Candy

Rekomendowane odpowiedzi

M3B7UpN.png

Ei4zGHt.png

W jedenastym odcinku programu SmallTalk prowadzonym przez Aurorę Beck prezenterka prowadziła rozmowę z modelką Nicole Sanders. Nicole opowiedziała Aurorze o swoich najbliższych planach odpowiedziała na kilka pytań dotyczących jej przyszłości, między innymi D&S Model Agency. Postanowiliśmy zachować dla was zapisy audio programu jak i zapraszamy do przesłuchania rozmowy! 

** Poniżej znajduje się bardzo dobrej jakości plik audio z rozmowy w studiu, który każdy użytkownik może odsłuchać. Rozmowę poprzedza chwytliwa czołówka programu. Komentarze podlegają moderacji przez San News**

Aurora Beck: Dobry wieczór Los Santos. Mamy czwartek, jest chwila po dwudziestej więc najwyższa pora na SmallTalk!  Kogo dziś będę gościła? Nicole Sanders, modelka, założycielka niestety nie działającego już D&S Model Agency. Cześć Nicole, fajnie że wpadłaś! Już w moim zwyczaju jest zapytać jak mija Ci wieczór? Dojechałaś tu bez kłopotu?
Nicole Sanders: Cześć Aurora, witam wszystkich słuchaczy. Na szczęście udało się dostać bez problemów, a wieczór zapowiada się wspaniale

Aurora Beck: Nicole, pozwól ze naszą rozmowę zaczęłabym od samego początku... powiedz jak to się wszystko zaczęło? Dlaczego właśnie wybrałaś modeling? Czy inspiracja modą, wybiegami, trendami w niej była z Tobą od zawsze? Fajnie by było gdybyś opowiedziała troszkę o swoim życiu, pochodzeniu - może szkole jaką skończyłaś? Wiesz Nicole, taka autobiografia dla naszych słuchaczy - na pewno masz wiele do powiedzenia więc, oddaje Ci głos!
Nicole Sanders: Raczej zainteresowania modą, wybiegami czy aktualnymi trendami w młodości nie były moją mocną stroną wszystko rozpoczęło się tutaj w Los Santos, gdy przyjechałam odwiedzić siostrę. Wszystko całkowicie uległo zmianie, poznałam wielu wspaniałych ludzi którzy pomogli mi się ukierunkować oraz wystartować z karierą. Między inny Zoey Caldies z którą odbyłam pierwszą poważniejszą sesje zdjęciową - potem Cherry Models dzięki pomocy Charlotte i tak zwykłe odwiedziny siostry zaowocowały, tym że porzuciłam szkołę i zostałam w Santos na stałe, rozwijając się już całkowicie w kierunku modelingu, wpierw pod skrzydłami Jessie, później we własnej agencji pomagając innym osiągnąć cel.

Aurora Beck: Nicole, skoro zaczynamy naszą rozmowę od samego początku porozmawiajmy o *przeciągając słowo* Twoim pierwszym materialem, jeśli się nie pomyliłam była to sesja 'Army' właśnie z Zoey Caldies. Sesja była z pojazdem który miał w niektórych miejscach naklejke z logiem 'Sniki Fiki Cars'. Czy Twoja kariera jakoś sie zmieniła po tej sesji już? Jak sie czułaś? Jak ją w ogóle wspominasz? Jakie emocje, Ci doświadczały?
Nicole Sanders: Tej sesji chyba nigdy nie zapomnę, pierwsze emocje strach, panika czy wszystko się uda i będzie tak jak powinno być, czy wszystko będzie na miejscu na czas, generalnie strasznie panikowałam a tylko spokój Zoey pomógł nam dopiąć cały projekt do samego końca. Można powiedzieć z perspektywy czasu, że ta sesja była dla mojej kariery motorem napędowym, pojawiły się pierwsze propozycje współpracy oraz możliwości rozwoju więc pomimo całej paniki jaka mi towarzyszyła, z perspektywy czasu wspominam ją wspaniale, dzięki wsparciu Zoey mogłam rozwinąć skrzydła.

Aurora Beck: Skoro mowa o materiałach, wspomniałaś o współpracy z agencją Jessie Cherry - może źle szukałam ale nie mogłam doszukać sie żadnego materiału spod jej skrzydeł, w którym brałaś udział. Jak to sie stało, że dołączyłaś do Cherry Models? Jak wspominasz cały  okres współpracy z tą agencją?
Nicole Sanders: W agencji znalazłam się dzięki wspólnej przyjaciółce mojej i Jessie która zaciągnęła mnie na casting, to fakt że w trakcie jego trwania nie udało się zorganizować sesji, powodem tego był głównie wyjazd Jessie i zawieszenie działania całej agencji, co wprowadziło małe zamieszanie. W zasadzie nie wiedziałam na czym stoję w tamtym momencie ale zyskałam rady zarówno od Jessie jak i jej współpracowników, które stosuje do dziś. Gdyby nie sposób w jaki to wszystko się zakończyło, chętnie bym do tamtych czasów wróciła i pracowała dalej pod szyldem Cherry Models.

Aurora Beck: Idąc dalej przez Twoją karierę po Cherry Models nastał czas w którym otworzyłaś własną agencje. Dokładniej mowa o D&S Model Agency - w której raczkowała miedzy innymi Lucy Nits z tego co zauważyłam. Opowiesz nam co zmotywowało CIę do podjęcia tego kroku? Czy planujesz w przyszłości poprowadzić znowu agencje mody?
Nicole Sanders: Co zmotywowało... w zasadzie to była wspólna decyzja moja i Carli z którą prowadziłam agencje, chciałyśmy stworzyć miejsce w którym będziemy mogły promować nowe twarze, pomagać im wejść na scene modelingową a przy okazji rozwinąć własną markę którą miała zaprojektować Carla. To były główne powody dla których stworzyłyśmy D&S co do drugiej części twojego pytania, nie - nie zamierzam po raz kolejny próbować otwierać własnej agencji, chce skupić się na rozwoju samej siebie, swojej kariery i współpracy z Hailey. Te kwestie są najważniejsze i myśle że się nie zmienią.

Aurora Beck: Nicole, zapewne każda sesja to oddzielna historia ale jestem ciekawa którą z sesji zdjęciowych wspominasz najlepiej i dlaczego właśnie tą? Dla mnie, najbardziej taką zapadająca w pamięci była 'MERRY CHRISTMAS'.
Nicole Sanders: Zdecydowanie najbardziej zapadła w pamięci mi sesja 'Remember' może historia dookoła niej nie należy raczej do najbardziej przyjemnych dla mojej osoby, ale sam fakt możliwości utarcia nosa Trap Goose wykonywania tych wszystkich zdjęć i atmosfera na planie, do dziś jest wspomnieniem do którego chętnie wracam.

Aurora Beck: Na chwile obecną jesteś jedną z najbardziej 'doświadczonych' modelek w Los Santos. Co sądzisz o obecnym poziomie modelingu w Los Santos? Poza większą ilością nowych twarzy, czego brakuje?
Nicole Sanders: Na chwile obecną wydaje mi się że brakuje miejsca, gdzie scena modelingu mogłaby się rozwijać. Można powiedzieć że w Santos wszystko skupiło się na lifeinvaderze, sesjach zdjęciowych - kiedy my tworzyłyśmy agencje nie było problemem pokazać modelke czy na wybiegu, czy na imprezie. Nam w zasadzie brakowało dziewczyn by realizować wszystkie zlecenia -  no ale warto też wspomnieć, że więcej się działo w samym modelingu. Jak konflikt Evy Zielynsky z Jessie Cherry, w zasadzie każdy w jakimś stopniu interesujący się modelkami z Santos o tym na pewno słyszał. Tego właśnie brakuje teraz.

Aurora Beck: Swego czasu wycofałaś się z branży, o ile mogłabym tak to nazwać. Z biegiem czasu wróciłaś do aktywnego działania! Nie będę pytała o powód Twojego zniknięcia - podejrzewam ze to prywatna sprawa. Czy po powrocie było ciężej Ci sie odnaleźć? Pracujesz już nad jakąś sesją, materiałem współpracą? Uchyl rąbka tajemnicy!
Nicole Sanders: Tak... W zasadzie, wszystko co znałam zniknęło - to było dość przytłaczające na samym początku. Ale na ten moment śmiało patrzę w przyszłość, wraz z Hailey pracujemy nad pierwszymi projektami, niektóre są na etapie negocjacji umów - a najbliższy projekt, o którym mogę mówić już głośno dotyczy firmy Butterfly Effect Cosmetics dla której będziemy promować ich nowe paletki do makijażu.

Aurora Beck: Niestety nie maluje sie - ale zapewne sprawdzę jak wam to wyszło. Może w Tuesday Podcast poplotkuje o tym? Swoją drogą powinnam pochwalić Twoją managerke Hailey Lewis. Pracowałam z wieloma celebrytami i mało który miał tak pracowitego, szczegółowego managera. Jak się poznałyście? Czy Hailey poza Tobą współpracuje z jakimś lokalnym celebrytą? Kiedyś wspominałam że brakuje dobrych managerów - Hailey dobrze idzie!
Nicole Sanders: Tak, Hailey zdecydowanie wyśmienita w tym co robi i nie zamieniła bym jej na nikogo innego. Znamy się w zasadzie od czasów szkolnych, a nasza współpraca to chęć wzajemnej pomocy, ja mam pomoc w odbudowywaniu wizerunku a Hailey zyskuje rozgłos, jak widać. Współpracuje tylko ze mną i jestem bardzo szczęśliwa z tej świetnej współpracy.

Aurora Beck: Powiedz mi - w sumie takie standardowe jak na mój program pytanie. Skąd czerpiesz inspiracje co do materiałów?
Nicole Sanders: W zasadzie chce by moje sesje odzwierciedlały mnie. To co aktualnie się dzieje ważnego w moim życiu tak budowałam swoje portfolio i tak zamierzam zbudować je po powrocie. Poza tym, skupić chce się teraz bardziej na pracach dla firm, Hailey skrupulatnie zapełnia mój grafik więc bardziej działam pod wymagania swoich klientów.

Aurora Beck: Jak widziałaś Denise pod postem zadała Ci trzy pytania, na dwa odpowiesz jej poza anteną! *podeśmiała się* Trzecie jednak mnie ciekawi - Czy lubisz i tolerujesz pizzę z ananasem? Ja na przykład nie, ale z krewetkami lub z takim ogórkiem kiszonym uwielbiam! Do tego dodam - jaki jest Twój ulubiony sos do pizzy? Mój bazyliowy!
Nicole Sanders: Tak co do tych dwóch pytań na pewno czeka mnie z nią poważna rozmowa *zaśmiała się*,  co do pizzy z ananasem nie wyobrażam sobie tego połączenia, ale jakbym mogła sobie pozwolić na pizze to na pewno.

Aurora Beck: Nicole na zakończenie zapytam - czy masz jakieś motto w swoim życiu którym się kierujesz?
Nicole Sanders: ważne by nigdy nie zapominać o swoich marzeniach, to one budują moją przyszłość. Myślę że to mną głównie kieruje.
Aurora Beck: I tym pozytywnym akcentem zakończymy naszą rozmowę. Dzięki Nicole że wpadłaś do mnie, no i udanego wieczoru!
Nicole Sanders: Dziękuje za zaproszenie, miłego wieczoru życzę Tobie i wszystkim którzy nas słuchali.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Candy zmienił(a) tytuł na 011 | SmallTalk - Nicole Sanders 'W zasadzie, wszystko co znałam zniknęło - to było dość przytłaczające [..]'