Skocz do zawartości

002 | Tuesday Podcast: 'Jeśli chodzi o jego powrót - to tak, myślę, że pozostanie na długo'

Rekomendowane odpowiedzi

M3B7UpN.pngKZuxRyf.png

W drugim odcinku 'Tuesday Podcast' Michael i Aurora rozmawiali o reklamie Sprunka w wykonaniu Leroy'a Beasley'a, utworach pojawiających się na kanale Mosesa Saint'a, powrocie Qiuba Woodie, otwarciu Ecstasy Club, porwaniu Abrielle Baudelaire, postrzeleniu Shally J, strzelaninie na Santa Maria Beach i najnowszej piosence Denise Quinn. Postanowiliśmy zachować dla was zapisy audio programu jak i zapraszamy do przesłuchania rozmowy!  

** Poniżej znajduje się bardzo dobrej jakości plik audio z rozmowy w studiu, który każdy użytkownik może odsłuchać. Rozmowę poprzedza krótki, melodyjny wstęp do podcastu. Komentarze podlegają moderacji przez San News **

Aurora Beck: Dobry wieczór Los Santos! Jak co tydzień witam się z wami wraz z prezenterem Michaelem z którym prowadzę nasz Tuesday Podcast w którym omawiamy ostatnie wydarzenia z życia naszych lokalnych celebrytów. W ostatnim programie rozmawialiśmy między innymi o Diego Payne, Ashley kim czy akcjach charytatywnych. Dzisiaj zmienimy trochę kierunek naszej rozmowy. Michael, dobrze Cię widzieć! Przed wyjściem z domu widziałam w sieci nowy spot reklamowy - aż kupiłam nam po puszce Sprunka. Wiesz do czego nawiązuje? 

Michael Lincoln: Dobry wieczór Los Santos! Tak, widziałem już tę reklamę i muszę przyznać, że nie dziwie ci się! W mojej opinii sposób w jaki Leroy Beasley reklamuje napoje Sprunk był strzałem w dziesiątkę. Szczerze mówiąc, to ten spot reklamowy, a bardziej jego melodia ciągle siedzi w mojej głowie. Kto by się spodziewał, że Leroy potrafi grać na fortepianie? Mam nadzieję, że nie pomyliłem instrumentu. Z tego co widziałem, to za beat odpowiedzialny jest Moses Saint. Ostatnio w sieci pojawiło się kilka utworów jego produkcji. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nie ma w nich podanego nazwiska, ani nawet pseudonimu artystki, która je wykonuje. Słuchałaś już tych piosenek? Jeśli tak, to co o nich sądzisz?

Aurora Beck: Co do spotu reklamowego - tak jeszcze troszkę wracając. Sam spot jest ciekawy i chwytliwy, jestem pewna że Leroy Beasley pokazał innym, że warto być elastycznym. Gdybym miała teraz zlecić komuś jakąś reklamę to właśnie on znalazłby się na liście osób do których bym się w tej kwestii zgłosiła. Tajemnicza artystka, tajemnicza i utalentowana - nie oszukujmy się, ma głos a jej single wpadają w ucho. Troszkę swoją otoczką przypomina mi Rose Rouge która również była wielkim znakiem zapytania. To wszystko według mnie ma swoje plusy i minusy - oczywiście jakie najlepiej odpowiedzmy sobie sami. Wspomniałeś o producencie i od razu zapaliła mi sie taka mała 'żaróweczka' w głowie! Wśród nowości muzycznych doszukałam się ciekawego materiału. Jest to Qiubie Beats 'schizophrenia'. Myślisz ze producent, pojawiający się po długiej nieobecności wrócił na dobre? Co uważasz o tym materiale i jak odniesiesz się do mojego pytania?

Michael Lincoln: Moim zdaniem instrumental jest dobry i ma fajny, mroczny, ale jednocześnie ciekawy klimat. Jeśli chodzi o jego powrót - to tak, myślę, że pozostanie na długo. Nie wiem, czy zauważyłaś, ale w trakcie sobotniej imprezy w Ecstasy Club, Qiube przez całkiem długi czas znajdował się na scenie wśród innych muzyków. Sądzę, że będzie chciał odnowić kontakty i nawiązać nowe znajomości i już niedługo stać się jednym z najpopularniejszych producentów. A skoro jesteśmy już przy temacie Ecstasy Club - co sądzisz o wielkim otwarciu?

Aurora Beck: Wraz z Abigail oraz Theodore prowadziłam audycje z otwarcia Ecstasy Club. Według mnie całkiem dobrze to zorganizowaliście. Bądźmy obiektywni Michael, jak na imprezę bez typowego losowania nie było źle. W jednym ze SmallTalk'ów miałam przyjemność rozmawiać z Coreyem właśnie między innymi o Ecstasy Club, Jeśli mnie pamięć nie myli wspomniał wtedy że planujecie cyklicznie organizować tam imprezy, wydarzenia. Zapytałabym czy macie w planach już pomysł na kolejną imprezę ale czuje się zobowiązana poruszyć inny temat. Na imprezie poza wyrzucanym skutecznie z niej Diego Payne pojawiło sie kilka bardziej kojarzonych osób. Wśród nich była również Abrielle Baudelaire która została jak wyczytałam w sieci porwana ze swojego studia. Jeśli pozwolisz przerwiemy na chwilkę naszą audycje by nadać komunikat o porwaniu tej młodej kobiety.

** Pojawia sie komunikat radiowy nadany przez Aurore: **
UWAGA! Jak informują media wczorajszej nocy porwano Abrielle Baudelaire. Wszelkie informacje prosimy składać do LSPD

Michael Lincoln: Szczerze mówiąc to nie wiem co o tym sądzić. Jaki był motyw tego porwania? Kto jest za nie odpowiedzialny? Na te pytania mam nadzieję, że odpowiedzi dostaniemy już niedługo. Jeśli mówimy o przestępstwach, należy również wspomnieć o niedawnym postrzeleniu młodego rapera - Rakim'a Marshall znanego szerzej jako Shally J. Niektórzy twierdzą, że za tym wszystkim może stać wcześniej wspomniany F.A Diego, jednak należy pamiętać, że są to tylko domysły. Musimy na chwilę państwa przeprosić, niedługo wrócimy.

Aurora Beck: Wracamy po krótkiej przerwie podczas której mogliśmy zapoznać się z ostatnimi ruchami naszych lokalnych celebrytów. Nawiązując jeszcze krótko do postrzału Shally J mam nadzieje że ten powoli dochodzi do siebie. Nie jest to jedyny temat w którym ktoś został zraniony z broni palnej, nie skupiając sie tylko na celebrytach wiele osób codziennie trafia do szpitala właśnie z tego powodu. Skoro już mowa o szpitalach, jak piszą portale plotkarskie wczorajszej nocy  podczas zabawy małej grupki na Santa Maria Beach wśród której można było zauważyć takie osoby jak FLAME, Denise Quinn i jej managera czy Nicole Sanders też podziało się coś 'złego'. Mógłbyś przybliżyć nam jakieś informacje na ten temat Michael?

Michael Lincoln: Cóż, z tego co mi wiadomo, to do klubu, w którym bawili się celebryci przyszły dwie osoby. Ponoć doszło do kłótni, a po chwili było słychać strzały. Na miejscu szybko zjawiły się odpowiednie służby, które w trakcie wymiany ognia postrzeliły jednego z napastników. Niestety trafiony został również manager Denise Quinn, który trafił w krytycznym stanie do szpitala. Piosenkarka w wyniku całego zamieszania straciła przytomność. Na szczęście nic poważnego jej się nie stało. Niedługo później Flame potwierdził, że wszyscy są już bezpieczni.

Aurora Beck: Pozostaje wierzyć że Stormzy Whitney szybko wróci do zdrowia. Wspomniałeś o Denise Quinn o której miałam z Tobą rozmawiać. Denise jest chyba większości osób znana jako roztańczona, utalentowana osobowość. Podobno w jednym z lokali wraz z Mariną Yusupova która jest co raz to bardziej rozpoznawalna - na trwającej imprezie - wskoczyły na bar bawiąc się na nim! Tak, Denise jest pełna energii ale czy aby na pewno? W ostatnim wydanym singlu zaciekawiła mnie, jak i zapewne swoich słuchaczy dość intrygującym tekstem. Najbardziej moją uwagę przykuły ciężkie ale jak prawdziwe słowa 'Jeśli wyznam Ci wszystkie swoje sekrety i pokaże wszelkie emocje. Czy będziesz potrafiła mnie pokochać?' Wow, poruszające! Jak Ty Michael odbierasz i rozumiesz singiel Denise Quinn 'I'll take a bullet for you'? Oddaje Ci głos bo jak zawsze się rozgadałam!

Michael Lincoln: Tak jak stwierdziłaś, tekst piosenki jest poruszający. Moim zdaniem chciała opowiedzieć o swoich nieudanych związkach i o tym, że nie wszyscy ludzie są tacy jak nam się wydaje. Możliwe, że chodziło również o brak akceptacji. Ciężko mi to określić, ponieważ tekst piosenki można odbierać na różne sposoby. 

Aurora Beck:  Zrobiło się dość późno, chciałam poruszyć jeszcze temat wymiany postów Mariny Yusupova jak i Tilla Schwarzenberga jak i jego opublikowanego oświadczenia jednak jest to ich chyba prywatna sprawa w którą nie będę wnikała czy komentowała. Jak wspomniałam w pierwszym podcaście nie podejmuje sie tematów w których nie mam wystarczającej wiedzy a jedynie domysły. Trzy godziny naszego podcastu! Pora na podsumowanie muzyczne, które w tym tygodniu zostawiłabym Tobie. Michael, kogo kwalifikujemy do muzycznego podsumowania miesiąca?

Michael Lincoln: Zacznijmy od tak zwanego podziemia. Moim zdaniem do muzycznego podsumowania na pewno trafi artystka, której imienia i nazwiska nie znamy z jej najnowszym utworem 'are you okay'. Na wyróżnienie zasłużył też Kelly i jego 'I'm going up'. Jeśli chodzi o bardziej znanych artystów - Denise Quinn i jej przed chwilą omawiany 'I'll take a bullet for you...'. Dodałbym jeszcze NJay ze swoim 'Tout en Gucci'. A ty na kogo stawiasz?

Aurora Beck: Ja dzisiaj odpuszczam swoje głosy i przyklepuje podane przez Ciebie utwory! Chciałabym przy okazji się pożegnać jak i życzyć wszystkim udanego wieczoru! Do usłyszenia za tydzień Michael?

Michael Lincoln: Dokładnie tak! Miłego wieczoru Los Santos!

Edytowane przez Quaz203
mała poprawka
Odnośnik do odpowiedzi