zimny 564 17k Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 niezla ta aktualizacja, dodaje fajne rzeczy Odnośnik do odpowiedzi
Olav 2 661 59k Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Spora aktualizacja tylko ubranek mogło być nie co więcej. Odnośnik do odpowiedzi
pela3 47 2k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 swiezo z obczajenia aktualizacji na idle wiszace barierki, nowa ulica troszke lewituje nad stara, ale to szczegol nowe skiny nie dzialaly a plaza spoko pewnie to poprawia ale tak tylko pisze Odnośnik do odpowiedzi
BLACKFOX 2 692 19k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 💣 Tej siły nie da się zatrzymać. Niesamowita robota kolejne dziesiątki godzin włożonej ciężkiej pracy! Odnośnik do odpowiedzi
glupek 1 585 8k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) lepiej niż ostatnim razem, definitywnie. szkoda jednak, że modele nowych telefonów są hq, a przynajmniej na takie wyglądają - moim zdaniem znacznie lepiej zaimplementować by było coś takiego: https://www.mediafire.com/file/ni6kxtuel7n9615/iFruit_Phone.zip/file myślę, że to jeszcze dobry czas na zmianę, a poza tym - mimo, że uniwersum nie obowiązuje co jest trochę dziwne to myślę, że powinniśmy się go trzymać dla zasady i jakości gry, edit1: @bluur teraz jak jeszcze to sprawdziłem to modele nie działają, pojawia się tylko obiekt znaku zapytania (kupiłem galaxy note 10), do tego - po przełożeniu karty sim do nokii i wyciągnięciu jej - również pojawia się znak zapytania, jakby modele z nowych telefonów przechodziły na te zwykłe, co jest dziwne - jednak da się to naprawić zmieniając ponownie kolor obudowy, do tego skiny nie działają, na pewno ktoś już cię o tym poinformował. edit2: do tego nie rozumiem dlaczego na barierkach przy tych budynkach nowych obok malibu rozciągnięte są okna (tekstura, tyczy się to pierwszego budynku od prawej ale i drugi po lewo nie ma przeźroczystych barier), xD, tylko ja tak mam? schody są tak zaprojektowane, że bezpieczniej jest przeskoczyć przez barierkę, by postać się nie pobugowała, firma remontowa odwaliła fuszerkę. Edytowane 5 Lipca 2021 przez glupek Odnośnik do odpowiedzi
wookarski 1 627 10k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 9 godzin temu, Kszyku napisał: meh oprocz wlaman Czemu? Nie zabunkrujesz się na amen już przed piątką uzbrojonych po zęby przestępców co jest dobre. Odnośnik do odpowiedzi
Marynarz 82 18k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Przywileje dla zgp ❤️ Odnośnik do odpowiedzi
DVL 1 461 9k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 siema, tylko mi crashuje te nowe textury na plazy? Odnośnik do odpowiedzi
MajkeLL 1 730 13k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nie podoba mi się tylko zmieniony DMG w broniach, ale reszta to jest super Odnośnik do odpowiedzi
Główny Administrator blr 21 332 157k Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Główny Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Od rana według Waszego feedbacku weszły poprawki do: skinów - są już poprawnie wyświetlane smartfonów do ręki - są wyświetlane obiektu barierek po starym modelu na idlewood - usunęliśmy je Dzięki za bardzo pozytywny odzew 😊 Oczywiście aktualizacja pomocnika również weszła wczoraj także zapraszamy do testowania skinów, pojazdów ze znajomymi we własnych lobby Odnośnik do odpowiedzi
2155 416 43k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 ten skin ma cechy kobiety, nie wiem czy ma tak być XD Odnośnik do odpowiedzi
Entom 499 19k Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 1 godzinę temu, DVL napisał: siema, tylko mi crashuje te nowe textury na plazy? mi tez, nie moge wjechac na santa maria beach, ledwo spojrze i gierke crashuje Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi