Skocz do zawartości

#64 Aktualizacja gry: ls-stories 4.4

Rekomendowane odpowiedzi

lepiej niż ostatnim razem, definitywnie.

szkoda jednak, że modele nowych telefonów są hq, a przynajmniej na takie wyglądają - moim zdaniem znacznie lepiej zaimplementować by było coś takiego:

https://www.mediafire.com/file/ni6kxtuel7n9615/iFruit_Phone.zip/file

spacer.png

myślę, że to jeszcze dobry czas na zmianę, a poza tym - mimo, że uniwersum nie obowiązuje co jest trochę dziwne to myślę, że powinniśmy się go trzymać dla zasady i jakości gry,

edit1: @bluur teraz jak jeszcze to sprawdziłem to modele nie działają, pojawia się tylko obiekt znaku zapytania (kupiłem galaxy note 10), do tego - po przełożeniu karty sim do nokii i wyciągnięciu jej - również pojawia się znak zapytania, jakby modele z nowych telefonów przechodziły na te zwykłe, co jest dziwne - jednak da się to naprawić zmieniając ponownie kolor obudowy, do tego skiny nie działają, na pewno ktoś już cię o tym poinformował.

edit2: do tego nie rozumiem dlaczego na barierkach przy tych budynkach nowych obok malibu rozciągnięte są okna (tekstura, tyczy się to pierwszego budynku od prawej ale i drugi po lewo nie ma przeźroczystych barier), xD, tylko ja tak mam? schody są tak zaprojektowane, że bezpieczniej jest przeskoczyć przez barierkę, by postać się nie pobugowała, firma remontowa odwaliła fuszerkę.

Edytowane przez glupek
Odnośnik do odpowiedzi
  • Główny Administrator

Od rana według Waszego feedbacku weszły poprawki do:

• skinów - są już poprawnie wyświetlane
  • smartfonów do ręki - są wyświetlane
  • obiektu barierek po starym modelu na idlewood - usunęliśmy je

Dzięki za bardzo pozytywny odzew 😊
Oczywiście aktualizacja pomocnika również weszła wczoraj także zapraszamy do testowania skinów, pojazdów ze znajomymi we własnych lobby

Odnośnik do odpowiedzi
  • blr zmienił(a) tytuł na #64 Aktualizacja gry: ls-stories 4.4
  • blr zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...