Główny Administrator blr 21 332 157k Opublikowano 25 Września 2021 Autor Główny Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 4 godziny temu, nietzsche napisał: Zerknij na ten post, swój edytowałem właśnie na kilka elementów. U mnie jest bez pogorszenia. W takim razie albo Twoja przeglądarka albo monitor masz z niską rozdzielczością Odnośnik do odpowiedzi
AzozowskY 117 20k Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 @bluurja tez widze roznice pomiedzy pierwszym a drugim screenem kolegi - nie jest jakas rażąca ale wystepuje 😄 Odnośnik do odpowiedzi
Szafa12 2 923 4k Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Zamieszkaj poza miastem... Za przeproszeniem chyba się co najwyżej zesraj poza miastem. Skrypt który miał zrewolucjonizować te tereny, a jedyne co zrobił to ograniczył graczy do jednego wielkiego skupiska jakim jest Palomino Creek które na ten moment stoi puste bez żadnej rozgrywki graczy, a cierpią tylko na tym Projekty IC które nie mogą mieć nadawanych budynków typu /dom/ bo zepsują niby jakiś balans - Balans ograniczania graczy chyba. Bez urazy ale to jest takie typowe komunistyczne myślenie, że miasteczka to coś wyjątkowego tylko dla bogatych ludzi którzy mogą sobie kupić drogi dom jak daczę w Moskwie przez partyjniaków. Pierwszy raz się spotykam z tym na RP, a grywałem na różnych serwisach te klimaty. Jak zawsze chcieliście dobrze ale wiadomo jak wyszło. Pamiętam czasy 2019/2020 gdzie bez problemu administracja była przyjaźnie otwarta dla poza-miastowych graczy i nie było żadnych zakazów, a teraz to aż szkoda opisywać. Nie idźcie tą drogą bo tylko tracicie graczy którzy coś wnoszą do tego community, a nie tylko biją 24/7 duty w Centrum. Odnośnik do odpowiedzi
Główny Administrator blr 21 332 157k Opublikowano 2 Października 2021 Autor Główny Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @Szafa12 he? Nikt nigdzie nie napisał, że zrewolucjonizowany będzie teren Palomino Creek 🤔🤔🤔 Nie było mowy o niczym innym jak udostępnienie budynków mieszkalnych za pomocą licytacji, która się odbyła 🤨 Zrobiliśmy to za namową wielu graczy, którzy chcieli od długiego czasu mieć tam swój "spawn". Widzę Twój typ gry po treściach jakie umieszczasz na forum i rozumiem Twoją walkę ale nie ma ona sensu bo zarzucasz nam coś z czym nie mamy nic wspólnego. Czy zasugerowałeś gdziekolwiek np. do Administracji coś o co prosisz podając konkretne argumenty niż tylko napisałeś "dajcie mi to i to, bo jak nie to będę was hejtował"? Uwierz, że tak robi każdy. Trochę robisz z igły widły. Czegoś Ci brakuje? Zasugeruj w odpowiednim miejscu a nie tworząc tak żenujący post. Pomóż a nie tylko wymagaj. A jak nie chcesz pomóc, to nie graj 😉 Odnośnik do odpowiedzi
Szafa12 2 923 4k Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) 3 godziny temu, bluur napisał: @Szafa12 he? Nikt nigdzie nie napisał, że zrewolucjonizowany będzie teren Palomino Creek 🤔🤔🤔 Nie było mowy o niczym innym jak udostępnienie budynków mieszkalnych za pomocą licytacji, która się odbyła 🤨 Zrobiliśmy to za namową wielu graczy, którzy chcieli od długiego czasu mieć tam swój "spawn". Widzę Twój typ gry po treściach jakie umieszczasz na forum i rozumiem Twoją walkę ale czy zasugerowałeś gdziekolwiek np. do Administracji coś o co prosisz podając konkretne argumenty niż tylko napisałeś "dajcie mi to i to, bo jak nie to będę was hejtował"? Uwierz, że tak robi każdy. Trochę robisz z igły widły. Czegoś Ci brakuje? Zasugeruj w odpowiednim miejscu a nie tworząc tak żenujący post. Pomóż a nie tylko wymagaj. A jak nie chcesz pomóc, to nie graj 😉 Prosząc się o dany przedmiot/budynek zawsze oddawałem coś w zamian od siebie, głównie grą IC która nigdy nikomu nie szkodziła i broń Boże się nie chwaląc była na klimatycznym poziomie. Gram tutaj od bardzo dawna z ekipą moich znajomych którzy razem ze mną zawsze grali poza miastem i wspólnie tworzyliśmy te społeczeństwo z innymi graczami, a także z niektórymi osobami z ekipy którzy bez problemu nam pomagali. W różnych dyskusjach wychwalaliśmy wasz serwer bo mieliście inne, lepsze podejście do takich graczy jak my niż inne konkurencyjne serwisy więc nie wiem skąd ta wzmianka o hejtowaniu. Co do pomagania to ja już swoje wykonałem, zawsze próbowałem rozbudzić te tereny no i wystarczy pojechać poza miasto i zobaczyć jak to wygląda. Każdy znany object pack jest mojego autorstwa oraz @Shelby67 Wystarczy zerknąć tutaj: Może się źle zrozumieliśmy więc wytłumaczę dokładniej sytuację - Prosząc się głównego opiekuna projektów IC o nadanie budynku skryptu /domu/ by móc się tam zrespić odpisał, że administratorzy się nie zgodzili na takie posunięcie bo zepsuje to jakiś balans więc zrozumiałem, że główną miarę skupiacie tylko na Palomino Creek ograniczając przy tym graczy do jednego miejsca, tym sposobem zmuszając ich do wykupywania domów tylko w tym miejscu. Kończąc dyskusje proponuje zmienić podejście do graczy bo nie każdy kto wytyka błędy jest jakimś hejterem, a chcę tylko dobra dla ogółu i pozostałych graczy. Edytowane 2 Października 2021 przez Szafa12 Odnośnik do odpowiedzi
BLACKFOX 2 692 19k Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) 23 godziny temu, Szafa12 napisał: Zamieszkaj poza miastem... Za przeproszeniem chyba się co najwyżej zesraj poza miastem. Skrypt który miał zrewolucjonizować te tereny, a jedyne co zrobił to ograniczył graczy do jednego wielkiego skupiska jakim jest Palomino Creek które na ten moment stoi puste bez żadnej rozgrywki graczy, a cierpią tylko na tym Projekty IC które nie mogą mieć nadawanych budynków typu /dom/ bo zepsują niby jakiś balans - Balans ograniczania graczy chyba. Bez urazy ale to jest takie typowe komunistyczne myślenie, że miasteczka to coś wyjątkowego tylko dla bogatych ludzi którzy mogą sobie kupić drogi dom jak daczę w Moskwie przez partyjniaków. Pierwszy raz się spotykam z tym na RP, a grywałem na różnych serwisach te klimaty. Jak zawsze chcieliście dobrze ale wiadomo jak wyszło. Pamiętam czasy 2019/2020 gdzie bez problemu administracja była przyjaźnie otwarta dla poza-miastowych graczy i nie było żadnych zakazów, a teraz to aż szkoda opisywać. Nie idźcie tą drogą bo tylko tracicie graczy którzy coś wnoszą do tego community, a nie tylko biją 24/7 duty w Centrum. Nie powstała jeszcze nigdy koncepcja, która zadowoliła by wszystkich, zawsze będą podziały między graczami, jednym beda pewne kwestie pasować, innym zaś nie i przed tym sie nie uchronimy. Twoja wypowiedź jest oceniona jako hate, ponieważ bazujesz na domysłach, które nigdy nie mialy miejsca - jak rzekoma rewolucja miasteczek na ls-stories.pl. W naszym projekcie zawsze bierzemy pod uwagę wymagania i opinię innych graczy, bo to dla nich jest on stworzony, ale porownania do komunizmu projektu, używania fraz niegrzecznych powoduje, ze takie wypowiedzi traktowane są jak atak. Czasem warto sobie zadać pytanie, czy na podstawie jednej w Twojej opinii negatywnej kwestii, wśród tylu pozytywnych jest sens w w/w sposób oceniać ciężka prace nad projektem. Może spróbuj porozmawiać na ten temat z opiekunami rozgrywki, na poziomie merytorycznym, a uda sie cos zmienić, jednak ten szacunek winien działać w obie strony. Serdecznie pozdrawiam. Edytowane 3 Października 2021 przez BLACKFOX Odnośnik do odpowiedzi
Szafa12 2 923 4k Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 12 minut temu, BLACKFOX napisał: Nie powstała jeszcze nigdy koncepcja, która zadowoliła by wszystkich, zawsze będą podziały między graczami, jednym beda pewne kwestie pasować, innym zaś nie i przed tym sie nie uchronimy. Twoja wypowiedź jest oceniona jako hate, ponieważ bazujesz na domysłach, które nigdy nie mialy miejsca - jak rzekoma rewolucja miasteczek na ls-stories.pl. W naszym projekcie zawsze bierzemy pod uwagę wymagania i opinię innych graczy, bo to dla nich jest on stworzony, ale porownania do komunizmu projektu, używania fraz niegrzecznych powoduje, ze takie wypowiedzi traktowane są jak atak. Czasem warto sobie zadać pytanie, czy na podstawie jednej w Twojej opinii negatywnej kwestii, wśród tylu pozytywnych jest sens w w/w sposób oceniać ciężka prace nad projektem. Może spróbuj porozmawiać na ten temat z opiekunami rozgrywki, na poziomie merytorycznym, a uda sie cos zmienić, jednak ten szacunek winien działać w obie strony. Serdecznie pozdrawiam. Zgodzę się z tym, że nigdy nie powstała koncepcja tak by zadowolić wszystkich graczy ale to nie oznacza, że można ograniczyć pozostałych i psuć rozgrywkę jakimiś zakazami. Nie bazuje na żadnych domysłach tylko na wypowiedziach opiekuna projektów IC który wprost napisał, że główną miarę skupiacie tylko na Palomino Creek przez to nie możecie nadawać budynków projektowych poza Palomino. Jeśli chodzi o wspomnianej rewolucji miałem na myśli, że wreszcie będzie można zamieszkać poza miastem zaczynając od Palomino Creek bo wcześniej tego nie było. Z tego co wywnioskowałem z mojej dyskusji na discrodzie projektów IC to tak, jest to czysty komunizm - Działania które mają na intencji ograniczenia graczy do jednego miejsca nawet gdy ktoś tworzy projekt, a nie jest zwykłym bentrumem który kupił drogi dom poza miastem. Prowadziłem normalną dyskusję z opiekunem na ten temat która trwała dwa dni z tego co pamiętam i nic z tego nie wyszło - Ciągle się zapierał tym, że administracja się nie zgadza. Więc jaki jest sens prowadzenia ciągle tej samej dyskusji które nie ma żadnego rezultatu z waszej strony? Jakie pozytywne opinie, że można zamieszkać poza miastem? Sam jestem za tym ale nie ograniczając przy tym pozostałych graczy, z resztą wśród innych poza-miastowych graczy panuje taka sama opinia na ten temat. Myślę, że jak ktoś od początku zdania przeprasza za nie kulturalnie słownictwo jest chyba objawem szacunku do drugiej osoby więc ciężko to odebrać jako hejt. Chyba czas zakończyć dyskusje bo wy gracie swoją ulubioną grą która się w ogóle nie zmieniła - Co złego to nie my, a cała wina leży po stronie gracza. Również serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi
KucharekXD 516 35k Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Admini czekamy na kolejną aktualizacje, dawno nie było Odnośnik do odpowiedzi
kemboy 683 6k Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 20:20, KucharekXD napisał: Admini czekamy na kolejną aktualizacje, dawno nie było robi się troszke cmenatrzysko jak na south central Odnośnik do odpowiedzi
Sneko 306 20k Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Czekamy na kolejną aktualizację 4.5 - która będzie mogła nas zaskoczyć oraz napędzić jeszcze bardziej gospodarkę serwera, co spowoduje jeszcze lepszą i przyjemniejszą satysfakcję z gry na naszym serwisie. Edytowane 9 Października 2021 przez Sneko Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi