Olav 2 661 59k Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ostatnio skończyłem oglądać serial Sons of Anarchy, mam dosyć mieszane uczucia pod względem scenariusza lecz wykonanie i sama fabuła wciągająca i emocjonalna, świetny klimat, Jakie macie odczucia z tym serialem? Jaki serial podobny polecacie na Netflixie? Odnośnik do odpowiedzi
zawodnikMDMA 2 412 15k Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) o tak, SAMCRO Podobnych póki co nie widziałem nigdzie, jedynie serial o Mayans MC który chyba jest coś w stylu kontynuacją SOA. Edytowane 7 Października 2020 przez alanerinho Odnośnik do odpowiedzi
Abstynent 160 10k Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Od samego początku nie podobała mi się postać Johna. Coś jak Jeffrey w GoT. Poza tym cały serial - na potęgę. Przyjemnie się oglądało. Odnośnik do odpowiedzi
S17 10 814 64k Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Trzy razy widziałem wszystkie sezony i mam ochotę na czwarty, minęło już z pół roku. Odnośnik do odpowiedzi
boadusiciel 997 6k Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 soa to serial który stawiam na równi z wikingami i gra o tron. Co do sequela w postaci majanow również zacny, gdy pojawiają się postacie z samcro to dostaje gęsiej skórki. Swoją drogą majanow pisze ten sam gość co pisał soa czyli kurt shutter znany również jako serialowy Otto. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi