Pafciu 1 375 54k Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Postanowiliśmy zrezygnować z nudnych już i dennych podań, które były jedynie formalnością. Teraz aby dołączyć do projektu wystarczy napisać do mnie na discordzie Pafciu#0998. Tam po krótkiej rozmowie, będziesz mógł wstąpić w szeregi naszej SAPRowej społeczności. Oczywiście ta delikatna zmiana nie wpływa na zmianę naszych wymagań takich jak między innymi minimum 1500 SP oraz 30 dni bez jakiegokolwiek wpisu w logach, podstawowej znajomości zasad RP, jak i zwyczajnie chęci i planu na grę. Dodatkowo trzeba zaznaczyć, że nadal posiadamy tylko i wyłącznie postacie białej rasy z powodu braku skina dla czarnoskórych. Cześć! Jak sama nazwa wskazuje, wychodzimy z projektem skierowanym przede wszystkim do osób grających poza obszarem Los Santos. Całość ma stanowić odskocznię od typowej rozgrywki nastawionej głównie na wielkomiejski świat, nie na gangsterskie porachunki i życie karierowiczów z Market. Nasza zabawa opiera się na interakcji z postaciami spędzającymi wolny czas na terenach leśnych, okolicznych miasteczkach na terenie całego San Andreas oraz pomiędzy poszczególnymi członkami formacji. Naszym założeniem było stworzenie grupy nastawionej na szeroko pojętą interakcję z osobami, które - coraz chętniej - wypuszczają się na obszary pozamiejskie szukając innych doznań, niż tych, o których mowa kilka zdań wyżej. Naszym celem była i nadal będzie kreacja ugrupowania zgoła innego niż LSPD czy Sheriff's Office. To coś więcej niż obecność patroli SAPR poza metropoliami. Od kilku miesięcy staramy skupić się bardziej na ochronie wirtualnych dóbr i zasobów leśnych stając się nijako ich "opiekunami" oraz pomocy i edukacji lokalnych mieszkańców. Akcja tocząca się raczej na rzadziej uczęszczanych terenach pozwala na spokojne i profesjonalne odegranie konkretnych sytuacji bez udziału osób trzecich i niepowołanych rewelacji na scenie roleplay, co dosyć często ma miejsce w centralnych częściach miasta. Projekt zakłada obecność w organizacji głównie doświadczonych graczy, aczkolwiek jesteśmy również otwarci na osoby dopiero co zapoznające się z rozgrywką RP, jeśli wykazują one chęci i choć odrobinę kreatywności. Jesteśmy dostępni dla każdego. Osoby liczące na nietuzinkowe interakcje, epizody czy kreujące swoich wirtualnych bohaterów niejednokrotnie mogli liczyć na wsparcie, a losy strażników SAPR często krzyżowały się z różnorakimi organizacjami przestępczymi, projektami IC czy zwykłymi ciekawskimi. San Andreas Park Ranger jest ponadto lwią częścią znacznie większego Angel Pine Community, które zrzesza graczy skupionych na rozgrywce na peryferiach Los Santos. Odnośnik do odpowiedzi
speeedy 2 292 35k Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Straż leśna otwarta jest na niesienie pomocy lokalnym społecznościom, prowadzi akcje charytatywne, a także współdziała w uświadamianiu osób na temat ochrony środowiska np. podczas imprez. Pamiętajcie, że to nie jest frakcja, żadnych broni etc. mam nadzieję, że będziecie się trzymać tego zamysłu, wrzucam was na okres próbny, zobaczymy jak to wyjdzie. Niech lider się do mnie zgłosi na discordzie. Odnośnik do odpowiedzi
blacktuba363 820 88k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi
Termit 114 19k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Pomysł fajny, tylko tak się zastanawiam: nie byłoby dla was logiczniej hq ulokować jednak gdzieś w los santos? Na rodeo jest pare fajnych miejscowej, a to jednak bliżej do grających ludzi, większa szansa na interakcje, a nadal blisko do granicy ls-sf i terenów leśnych. Odnośnik do odpowiedzi
mlodymariusz 953 7k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 jezu az mi sie brickleberry przypomnialo powodzonka Odnośnik do odpowiedzi
Pafciu 1 375 54k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Pomysł fajny, tylko tak się zastanawiam: nie byłoby dla was logiczniej hq ulokować jednak gdzieś w los santos? Na rodeo jest pare fajnych miejscowej, a to jednak bliżej do grających ludzi, większa szansa na interakcje, a nadal blisko do granicy ls-sf i terenów leśnych.Dziękuje za miłe słowa, ale jednak nasz aktualny posterunek ma swój klimat i gra tam jest naprawdę mega klimatyczna. Mamy w Angel Pine domek, więc też nie musimy jechać za każdym razem z Los Santos. :D jezu az mi sie brickleberry przypomnialo powodzonka Dziękuje Odnośnik do odpowiedzi
WoooDie 683 6k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Projekt ciekawy, sam lubię pograć coś "nowego" i poczuć klimat gry ze znajomymi. Większość siedzi w centrum, w biznesach, czy po prostu strzela z okna savanny do innych... Sam miałem projekt Diukowie Hazzardu i niestety przekonałem się jak małą uwagę przywiązują ludzie do takiej gry. Głównie dlatego, że większość jest przyzwyczajona do jednego i nie chce otwierać się na nowe możliwości. A w końcu nie na tym to polega. Przykro mi, że niestety założenia działu Projekty IC was ograniczają jedynie do działania w swoim gronie. Gra z osobami trzecimi bywa różna, jedni będą potrafili zagrać coś ciekawego - drudzy zaczną po prostu się szarpać i odwalać tylko po to, by uniknąć kary. To też rozumiem Speediego, który ma mieszane uczucia do projektu. Myślę, że mogłaby to być ciekawa podfrakcja. Oby trafiali wam się faktycznie gracze chętni jakiejkolwiek interakcji i obyście szybko się nie rozpadli. Wielki szacunek za wkład i życzę powodzenia. Odnośnik do odpowiedzi
Tasior 18 1k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Mega bardzo,fajny pomysł no nie wiem co powiedzieć w szoku jestem naprawdę mega duży szacun Pafciu naprawdę..Duże Wow Odnośnik do odpowiedzi
Pafciu 1 375 54k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi
shawty 3 385 34k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Pafciu co strażników zrobił, powodzonka jest ogień Odnośnik do odpowiedzi
grappa 81 3k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 powo! Odnośnik do odpowiedzi
shawty 3 385 34k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 ****************** Odnośnik do odpowiedzi
drPembleton 460 15k Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Powodzenia, fajnie się zapowiada i mam nadzieję, że będę Was długo widział Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.