Skocz do zawartości

M&R Logistics

REMSEY

Rekomendowane odpowiedzi

VmcchEI.png

szFU1xg.png

M&R Logistic - to pod firma logistyczna zajmująca się przewozem towarów o małej wadze działająca dla jednej z największych dystrybucji logistycznych w USA, CA Group. M&R zajmuje się logistyką jak i spedycją na terenie San Andreas, jej głównymi przedstawicielami są Mikel Morgan oraz Rigoberto Rasmussen, dwaj przyjaciele którzy podjęli się wyzwania kierowania pod grupą w mieście Los Santos.

Flota jaką dysponuje M&R to pojazdy spełniające wszelkie zasady bezpieczeństwa wymagania, ze strony władz, działu BHP do przewozu towarów, nasi usługobiorcy mają zapewnioną bezpieczną i sprawną dostawę do punktu docelowego.
96EIaVs.png

LU8Poig.png?1

HrArrfo.png

REKRUTACJA: OPEN

Chcesz zostać naszym pracownikiem?

Nie czekaj! Przyjdź do siedziby bądź złóż podanie na stronie:

www.mr.logistic.ls

BC6J8Lv.png
Director M&R Logistic

Mikel Morgan - tel: 2825, e-mail: [email protected]
Matthew Tailorbird - tel: 1196, e-mail: [email protected]

Out Of Character

Cześć, razem z @REMSEY i @Dest47 chcemy założyć swój pierwszy biznes na scenie LS-Stories, który będzie naszym oczkiem w głowie. Wspólnie chcemy połączyć swoje doświadczenie w prowadzeniu organizacji, biznesów na innych scenach Role Play. Chcemy zacząć od napisania aplikacji do której systematycznie będziemy dodawać nowe dodatki, od floty pojazdów po lokalizację nowych budynków kończąc na interakcjach z innymi graczami drogą Role Play. Jak widzimy przyszłość? Nie chcemy sprowadzać firmy do samego dostarczania paczek z sortowni aż do punktu docelowego, okolicznościowo będziemy wstawiać zdjęcia z naszych akcji z innymi graczami, tworzyć mini-eventy, oraz brać czynny udział jako firma w Gain Project. To tyle z naszej strony, do zobaczenia In Game! 😉

Edytowane przez REMSEY
Odnośnik do odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Biznes oznaczam jako nieaktywny.

@REMSEY

Z jakiego powodu? :O Dostawy przesylek są cały czas, według logów nie ma transakcji wczoraj i dziś, kiedy to mnie nie było w domu - pracownicy są, aczkolwiek nie zawsze są paczki i tylko wbijają duty. Ja jako lider staram się rozwozić jak tylko mogę - na jakiej to podstawie tak sądzisz?! 

PS.

Żądam  wyjaśnień, nie zamierzam opłacać kary za to co zostało nadane niesłusznie @kanon

Edytowane przez REMSEY
Odnośnik do odpowiedzi

Z jakiego powodu? :O Dostawy przesylek są cały czas, według logów nie ma transakcji wczoraj i dziś, kiedy to mnie nie było w domu - pracownicy są, aczkolwiek nie zawsze są paczki i tylko wbijają duty. Ja jako lider staram się rozwozić jak tylko mogę - na jakiej to podstawie tak sądzisz?! 

PS.

Żądam  wyjaśnień, nie zamierzam opłacać kary za to co zostało nadane niesłusznie @kanon

Dlatego napisałem taki fajny temat... https://ls-stories.pl/topic/25582-kontrola-firm-kurierskich/

Niestety ciężko kontrolować wszystkie (ponad 160) biznesów i pomyłki mogą się zdażyć. Zawsze można się odwołać na moim PW przedstawiając odpowiednie argumenty. Jeśli popełniłem błąd - kara nałożona na twój biznes z pewnością zostanie usunięta.

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisałem taki fajny temat... https://ls-stories.pl/topic/25582-kontrola-firm-kurierskich/

Niestety ciężko kontrolować wszystkie (ponad 160) biznesów i pomyłki mogą się zdażyć. Zawsze można się odwołać na moim PW przedstawiając odpowiednie argumenty. Jeśli popełniłem błąd - kara nałożona na twój biznes z pewnością zostanie usunięta.

Wybacz, ale ie zauważyłem tego tematu - napisałem Ci odwołanie - miłej lektury. :)

Odnośnik do odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Cześć, poszukuje nowej pracy i bardzo mnie zainteresowała ta oferta jestem chętny i zdołać temu wyzwaniu :) Pozdrawiam

To nie jest temat z rekrutacją, jeżeli już to zapraszam Cię do kontaktu telefonicznego In Game, wstępnie możemy się umówić na PW forum. ;)

Odnośnik do odpowiedzi
  • 9 miesięcy temu...

@REMSEY

Jedna z osób z A+ reklamuje trwającą rekrutacje do firmy na /v opis Waszego pojazdu co jest naruszeniem regulacji dotyczących reklam na /v opis. W związku z tym na biznes zostaje nałożona kara.

Biznes zostaje oznaczony jako nieaktywny w ramach kary. Do opłaty skryptowa kara w urzędzie + $4.000 (komenda /datek 4000 w grze). Do tego czasu panel jest nieaktywny i nie można ani odpisać budynku lub wypłacić pieniędzy. Na zapłatę datku lider ma tydzień, jeżeli tego nie zrobi i nie udokumentuje tego w tym temacie (screen chociażby) biznes zostanie usunięty.

Odnośnik do odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...

VmcchEI.png

HrArrfo.png

Ewentualnie kontakt telefoniczny pod numerami:

Mikel Morgan - tel: 448-74-74, e-mail: [email protected]

Matthew Tailorbird - tel: 11-96, e-mail: [email protected]
Jeff Carson - tel: 482-88-29, e-mail: [email protected]

OFERUJEMY:

Elastyczne godziny pracy

Wypłaty zawsze na czas $800 - $900

Premie dla zaangażowanych w rozwój firmy

Pojazdy firmowe w stanie idealnym nadającym się do jazdy

Miłą atmosferę i wiele więcej...

WYMAGAMY:

Posiadania prawa jazdy kategorii B, C+E

Uczciwości, chęci współpracy z naszą firmą

Dbania o mienie firmy

Dbanie o pojazdy firmowe w tym naprawy i tankowanie po służbie

Dobrej znajomości miasta Los Santos aby przesyłki dostarczać na czas

FLOTA POJAZDÓW:

Burrito

Burrito

Pony

Yankee

Boxville

Boxville

*- liczba pojazdów z dnia na dzień rośnie, dzięki czemu to właśnie Ty nim możesz kursować po ulicach miasta Los Santos.

Liczba miejsc ograniczona!

Zapraszamy do kontaktu.

Edytowane przez REMSEY
Odnośnik do odpowiedzi
  • REMSEY zmienił(a) tytuł na M&R Logistics
  • 3 tygodnie później...
VmcchEI.png

HrArrfo.png

Ewentualnie kontakt telefoniczny pod numerami:

Mikel Morgan - tel: 448-74-74, e-mail: [email protected]

Matthew Tailorbird - tel: 11-96, e-mail: [email protected]
Jeff Carson - tel: 482-88-29, e-mail: [email protected]

OFERUJEMY:

Elastyczne godziny pracy

Wypłaty zawsze na czas $800 - $900

Premie dla zaangażowanych w rozwój firmy

Pojazdy firmowe w stanie idealnym nadającym się do jazdy

Miłą atmosferę i wiele więcej...

WYMAGAMY:

Posiadania prawa jazdy kategorii B, C+E

Uczciwości, chęci współpracy z naszą firmą

Dbania o mienie firmy

Dbanie o pojazdy firmowe w tym naprawy i tankowanie po służbie

Dobrej znajomości miasta Los Santos aby przesyłki dostarczać na czas

FLOTA POJAZDÓW:

Burrito

Burrito

Pony

Yankee

Boxville

Boxville

*- liczba pojazdów z dnia na dzień rośnie, dzięki czemu to właśnie Ty nim możesz kursować po ulicach miasta Los Santos.

Liczba miejsc ograniczona!

Zapraszamy do kontaktu.

Odnośnik do odpowiedzi